Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bookeraj

Marketing

Što se čita ovih dana

Osim «Diktatora i visaljke», u knjižnici sam iskopala sljedeću beletristiku:

- John Fante: «Zapitaj prah» (Bukowski se kune u taj roman, a i meni na prvi pogled djeluje obećavajuće)
- Ralph E. Vaughan: «Sherlock Holmes i zavojnice vremena» (mislim da sam se tu malo... zeznila, početak knjige je totalno hladan tuš, ali neću prejudicirati)

Uzela sam i dvije Kriminologije, jedna je Singerova iz 1998. godine, a drugu sam kupila, izdanje iz prošle godine (autora profesora Davora Derenčinovića) – uskoro mi slijedi ispit iz tog predmeta za poslijediplomski, pa se polako pripremam. Inače, pribavila sam (na aukciji, po izrazito niskoj cijeni) antikvarni primjerak knjige «Uzroci zločina» dr. Josipa Šilovića, izdanje Matice hrvatske iz 1913. godine, oko čega sam još uvijek pomalo ushićena.

Također, bio mi je rođendan prije par dana, pa sam izdala popis kojim su se mogli koristiti svi koji nisu imali ideju što da mi kupe ili su mi htjeli kupiti knjigu, ali su se bojali da će pogoditi baš onu koju imam. Tako da sam dobila:

- «Mobitel» Stephena Kinga
- «Vreću kostiju» Stephena Kinga
- «Kobnu pogrešku» Williama Lashnera
- «Samaritanca» Richarda Pricea
- «Bangkok 8» Johna Burdetta
- «Slijed zločina» Williama Landaya
- ilustrirana sabrana djela Lewisa Carrolla na engleskom jeziku


Još jedna nabavka zbila mi se početkom mjeseca kad sam primila knjige koje sam naručila u akciji 24sata: nešto malo Higgins Clarkove, malo Susan Elizabeth Phillips, malo Stephena Kinga i dvije knjige o teorijama zavjere.

Ja sam se za ljeto opskrbila, a kako vi?




Post je objavljen 23.06.2009. u 23:09 sati.