Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/infiltration

Marketing

Uvod/Introduction

Pozdrav! Evo prije oko mjesec dana istrazili smo tunele u Markuševcu, lokaciju smo nasli uz pomoc ove stranice-concealed.

Pratili smo znakove kako je napisano u tekstu i naisli na ulaze u tunele, no bili su zakljucani te smo morali nagovoriti gljivare da nas puste. Oni koriste samo prvu prostoriju u cijelom kompleksu tako da smo samo na pocetku imali svijetla... Zanimljivo je da ima jako puno prostorija, nekih manjih, nekih vecih, no u puno njih ima jos okvira od kreveta i nekih hrdavih stvari... U jednoj smo cak nasli staroga viličara!

Temperatura u tunelu je dosta niza nego vani i osjeca se jako strujanje vlage u zraku! Tako smo hodali kroz taj kompleks sve dok nakon nekog vremena nismo naisli na ulaz u nove, mracnije tunele koji se cine puno duze nekoristeni. Na kraju tih svih tunela ispunjenih prostorijama i raznim sobama naisli smo na stenge i nekakav bojler iz kojeg je voda curila te smo se morali provuc ispod njega da dodemo do kraja. Penjali smo se par katova sve dok nismo naisli na izlaz te smo skuzili da su izlaz nekakva vrata koja su bila zakljucana usred sume, no nismo ih mogli pronaci izvana... Gljivar nam je rekao kako su tuneli izgradeni prije Prvoga svijetskog rata te su se koristili za razne svrhe koje ce nazalost ostati vojna tajna.

Nadamo se da vam se svida video prilog o nasoj avanturi! :)





Evo i nekih slika:

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ovo je bojler koji je blokirao stubište:
Photobucket

Ima jos puno slika no mozete ih vidjet u donjem linku kojega smo gore stavilI!
Croatia Infiltration Group
Asuriell & Yoraki

Post je objavljen 17.06.2009. u 22:28 sati.