Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ranjeniandeo

Marketing

..ZbOgOm...

za početak nešto sto sam napisala !!!

Nikad ne znaš zašto je teško reci tu riječ , i kad se nadaš da tu riječ nikad nećeš čuti i kada misliš da se to nama nikada neće desiti , upravo suprotno taj trenutak je došao .
I sve što se od vas očekuje da kažete , nikad nećete reći uvijek izbrbljate one neukusne komentare i odvratne riječi koje niste znali da posjedujete u svom umu.
Pogledate na svoj sat da bi zaobišli onaj pogled , koji može da obriše sve ono što trenutno osjećate , i vrati vam krila .
I nikad se nećete osjećati tako bespomoćni a opet snažni , niti suamljeni a ipak voljeni , tako dobro i tako loše sa tim osjećajima .zelite zaboravi ti sve a opet se vraćaš u sjećanje , niti tako sretno i tako žalosno .poželit ćeš nestati i početi ponovno .
Dati sve što imaš svoje srce i dušu , dati tišinu i nemir , predati ti sve na dlan , za malo nježnosti i ljubavi uzvraćene . i da te mogu slobodno držati za ruku i poljubiti te u prolazu , samo da bi živjeli i osjećali ovo ludilo , i znam da je ljudski praviti greške ali teško je se nositi sa svime i svima .
Znam da moram ići, okrenuti ti se progutati suzu i znam da će biti teško provesti noći bez tebe , ne dobiti poziv i osjetiti tvoj miris kože najteže će biti tješiti srce zaobići osjećaje i ne misliti kako živimo …..i što bi moglo biti !!!
Jednostavno zbogom!!


ángel herido






Post je objavljen 17.06.2009. u 19:03 sati.