Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/p-a-t-o-l-o-g-i-j-a

Marketing

Recept za spas hrvatskog tur(c)izma - još uvijek stignemo popušiti

Svršio sam na najnoviji uspjeh hrvatske policije. Zapravo, kad sam pročitao taj članak samo sam djelomično štrcnuo u gaće što se ipak može smatrati ejakulacijom.

Kako kaže net.hr

Marihuanu švercala kao ukras u kosi

Austrijanka je drogu zapakirala u paketiće, od kojih je napravila ukrase i stavila ih u kosu. Nijemcu je na graničnom prijelazu Pasjak zaplijenjena marihuana koju je skrio u peraju.
Policijski službenici Postaje granične policije Rupa u utorak su tijekom redovne kontrole zatekli dvoje stranih državljana da neovlašteno posjeduju opojnu drogu marihuanu, doznaje se u PU primorsko-goranskoj.
Na graničnom prijelazu Rupa, na ulazu u Republiku Hrvatsku, kod austrijske državljanke (20) pronađena su tri grama marihuane. Naime djevojka je drogu stavila u tri paketića, koje je omotala izolir-trakom. Domišljata je Austrijanka od paketića napravila ukrase, koje je potom stavila u kosu.
Na graničnom prijelazu Pasjak 35-godišnji državljanin Njemačke u Opel Astri pokušao je prošvercati 15 grama marihuane, koju je sakrio u peraju za plivanje.
Državljanka Austrije procesuirana je na Prekršajnom sudu u Opatiji, dok kriminalistička obrada nad 35-godišnjim njemačkim državljaninom još uvijek traje.


Ti strašni narkomani dolaze iz država u kojima policija tolerira duvku i ne smatra je zlom, narkotikom i djelom sotone, ako se koristi u osobne svrhe, dok je situacija s dilanjem i ostvarivanjem profita ponešto drugačija. No, jebeš to. Naša policija umjesto da ne reagira na 3 grama trave, to slavodobitno objavljuje kao veliki uspjeh, povijesnu prekretnicu u borbi protiv organiziranog kriminala koja zaslužuje naslovnicu jednog od najčitanijih hrvatskih portala.
Napravila je ukras od marihuane i švercala ga u kosi. Strašno! Toj domišljatoj prokletnici treba obrijati glavu i na čelu joj istetovirati svastiku da kući ponese autohtoni hrvatski suvenir.
Dobro kaže najnoviji ljetni hit:
ajmo, ajmoooo....
u vražju mater.
Privedeni turisti su mogli bez problema (što im ovom prigodom toplo preporučujem) otići u Španjolsku, pušiti vutru i trošiti pare... Suvišno je ovdje spomenuti znanstveno dokazane povoljne učinke kanabisa na: glaukom, ublažavanje boli za vrijeme kemoterapije, astme...
Glavno da se trava u katoličkoj kurcdržavi, gdje se na svakom ćošku možete oblokati ko stoka, naziva SJEME ZLA.
E, pa ištrcam vam sjeme po gnjojavim čvaljama!
Kao skroman doprinos spasu hrvatskog tur(c)izma, prevest ću članak s net.hr-a na engleski jezik i pustiti ga da metastazira internetom.
Jer inozemni turisti zaslužuju znati kako će ih hrvatsko zakonodavstvo nasaditi kad jednom popuše: ajmo, ajmooo...


Post je objavljen 17.06.2009. u 14:20 sati.