Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

ACHTUNG, ACHTUNG!!!!!

NOVE PJESME TOKIO HOTELA???????

Na You Tube-u su se pojavili videi, na kojima su navodno pjesme od Tokio Hotela... E sad kolko im je za vjerovati, ja ne znam... Ovaj glas stvarno je sličan, mogu reći i isti kao i Billov, ali svi znamo kaj mogu današnja čuda tehnologije, tak da ne znaam.... kaj vi mislite o tome?? Dal ovo stvarno jesu nove pjesme Tokio Hotela i na kraju svega kaj mislite o njima?? Dal vam se sviđaju??






Ja ne znam... već vidim komentare na raznim stranicama i blogovima stranim da ovo srećom nije Tokio Hotel i da ako i je da su fanovi više od njih očekivali...... i naravno sve nas zanima gdje je vlasnik svega ovoga to našao.....?!?!
Meni su pjesme dobre bile prvi put kad sam ih čula, a poslije sve bolje...... ALI....xD uvijek to 'ali'... mislim da da, mjislim da jesam očekivala nekaj malo više... a ako ovo nije istina, priznajem da očekujem jako puno od njih, zato jer znam da oni to mogu, znam da imaju te sposobnosti, dokazali su to i prije... i svi znamo da ako ovaj album ne uspije a ne bude dobro.... ovo im je jako potrebno... jako, jako... i počele su se na Netu pojavljivat priče da TH nije odgodio album do rujna zbog stalkerica, nego zato jer se boje i zato jer znaju da ovo treba biti veeeliki BOOM! I tržište ovo mora jako dobro prihvatiti! I tu nema puno brige za fanove... treba se brinuti za glazbene kritičare najviše... zato jer kak oni predstave album, takav i bude! Nažalost ga ne možemo mi fanovi predstavljat..xDD Ali iskreno uopće ne sumnjam u Tokio Hotel i njihovu sposobnost! =)))

Btw, sad baš gledam profil na You Tube-u od te cure koja je objavila te videe... Živi u Nizozemskoj, ima 17 godinna, piše joj: I Love(d) Tokio Hotel ... hmmm... voljela?? oke... stvarno ne znam od kud toj curi te pjesme.... kaj vi mislite??


Tokio Hotel The Pain Of Love & The Dark Side Of The Sun
(*ako vam ova dva gore ne rade...)




pusaaa

Post je objavljen 17.06.2009. u 10:06 sati.