Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Čačinački kirvaj

Proslavili smo kirvaj. Dostojno. Ustvari, kako ko. Sa gledišta Čačinačkih Alkosa bio je to naporan vikend.
Mnogo je posla kvalitetno odrađeno, ljudima je pružena razonoda, zabava i hladna cuga kao i asortiman naših suvenira i rekvizita.
Neki od nas su se pošteno naradili i oznojili kako bi sve bilo uredu. I bilo je.

Prošao je kirvaj.
Nitko se nije potukao pa s te strane gledišta možemo reći kako je bio –neuspješan.
Naime, prošla dva kirvaja u našoj organizaciji obilježile su neke sitne čarke i šake.
Ovoga puta su izostale.

Dok su nogometaši Mladosti igrali bitnu utakmicu u Čazmi za ostanak u ligi, Čačinački Alkosi si dolje u rupi slagali šator,prevozili cugu, spajali točionike letali po selu u potrazi za kablovima kako bi uspješno spojili projektor…..

I taman, 5 minuta prije nego je počela utakmica Hrvatska-Ukrajina uspjeli smo osposobiti projektor i na plahtu projicirali crno-bijelu sliku. Ali je zato zvuk bio odličan.




Dogovorena ekipa je preuzela rad na šanku a ostatak je gledao utakmicu i hladio se PAN pivom.






I sjebaše nam naši atmosferu. Odigrali 2:2 i rulja se nije zadržavala u šatoru. Ostali su samo najuporniji koji su uz zvuke HR navijačkih pjesama utapali tugu u alkoholu i čekali povratak Mladostaša iz Čazme koji su također odigrali 2:2. I ostali ispred Čazme a iza Papuka. Četvrti smo odozad i još ne znamo da li ćemo ostat u ligi ili ne. Po nekim informacijama ispada 3 kluba a po nekima 5! Ako ispada 5 onda ispadamo i mi i Orahovački Papuk.
No,pustimo zasad to.









Prošla nam subota,ne onak kako smo zamislili ali je prošla. I dođe nedjelja. Otvorismo šator i šank u 10 ujutro i festivali su mogli početi.

I radili mi tako cijeli dan na prodaji pića i suvenira, ekipe se mijenjale svaka 2 sata i svatko je odradio svoj dio posla.I svima velika hvala i svaka čast a posebno Toci,Doci,Lujzi,Šimi i Zokiju koji su radili navečer za vrijeme najveće gužve.I još bi izdvojio Krcu i malog Pleića koji su radili veliki dio dana i cijelu noć.Svaka čast momci.






Fešta je bila dobra. Iako smo dogovorili samo Mrtvu Prirodu za svirku,oni su sa sobom doveli jedan mladi bend Novi Svijet. Dečki nisu loši,bio im je ovo prvi javni nastup i bili su odlični.. samo, nije to repertoar kojeg smo mi tražili za ovu vrstu zabave. Za neku gitarijadu možda,ali za ovakvu rock zabavu baš i ne. Ali dobro deru.






Mrtva Priroda je nastavila dalje zabavljati goste a mi smo nastavili točiti pijaču pokušavajući zaraditi koju kunu.







Zabava je bila dobra, ali ipak nešto slabija nego lani. Nemaju ljudi para,pa nismo ni mi zaradili koliko smo planirali. A i isti dan je bilo Orahovačko Proljeće u susjednoj nam Orahovici. Stvarno mi nije jasno zašto ga nisu pomakli.


Sve u svemu, bilo je dobro i vidimo se nagodinu sa nekim novim idejama i sa nekim novim projektima a dotad vas sve lijepo pozdravljam i pozivam da kupite ono suvenira što nam je ostalo a to su:

Zastavica za auto-20 kn



Mali jastučić-25 kn



Jastučić u obliku dresa-35 kn



Kapa-40 kn



Dajemo popust na količinu. Javite se na alkosi@gmail.com da se dogovorimo.


Post je objavljen 16.06.2009. u 21:56 sati.