Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/paitedgirl

Marketing

Obećala sam post i imate ga.

Biografija
Ashley Michelle Tisdale je rođena 2. srpnja 1985. u Monmouth County, New Jersey. Njezini roditelji su Lis Tisdale, rođena Morris i Mike Tisdale. Odrasla je u Ocean Township. Ima sestru Jennifer Tisdale koja je dvije godine starija od nje. Njezina majka je židovkinja. Njen talent je otkriven u South Shore Mall od Billa Perlmana, njezin trenutačni upravitelj,od kada je imala tri godine. Igrala je u skoro 100 reklama. U dobi od osam godina, odigrala je ulogu u Broadway mjuziklu "Les Misérables" i imala turneju diljem svijeta u mjuziklu "Annie".


Karijera
Svoj prvi televizijski nastup imala je 1997. u seriji Smart Guy. Godinu dana kasnije bila je zastupnica za sinkronizirani animirani film The Big Bug's Life. Tu slijedi nekoliko nastupa epizoda u raznim televizijskim serija poput Beverly Hills, 90210 i Boston Public. Njezine veće uloge su u High School Musical koja je predstavljala antagonista Sharpay Evans. Do sada je izdala dva albuma: Headstrong je prvi studijski album koji je izašao 2. veljače 2007. godine, a njezin drugi studijski album Guilty Pleasure, koji bi trebao izači 16. lipnja 2009. godine. Glavna pjesma skinuta s ovoga albuma je It's Alright, It's Ok

Ima još,
slikice i još jedan članak...

Ashley Tisdale:

animacija:

Image and video hosting by TinyPic

slikica:

Image and video hosting by TinyPic

Nije ti dosta slikica???
klikini da skineš,ako skineš jawi... =)


PSI
(još jedan članak,ali ovaj je kratak)

Psi (Canidae) su porodica unutar natporodice psolikih životinja. U tu porodicu pripadaju lisice, razne vrste poznate pod imenom "šakali", kojoti, vukovi, ali i domaći psi. Danas su rasprostranjeni na svim kontinentima, ali ih prvobitno nije bilo u Australiji, na Novom Zelandu, Novoj Gvineji, Madagaskaru i Antarktici. Međutim, danas su gotovo svuda udomaćeni, i to uz pomoć čovjeka.

Psi su se razvili u oligoĆenu na području Sjeverne Amerike od životinje koja je bila veličine lisice a i potsjećala je na nju, samo što je još mogla uvlačiti pandže.

Slikice:

Nismo li pre slatki?

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic







Post je objavljen 15.06.2009. u 11:37 sati.