Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lm1

Marketing

Hetero-pride na pomolu?

Pitam se koliko pratite nedavne vijesti iz svijeta, jer meni je nedavno jedna uskočila u oko i od onda mi se vrzma na pameti. Čekao sam razrješenje cijele drame, kako bih mogao o tome bolje pisati. A i kada bolje, nego li sada, u taman iz ovog našeg nemilog događaja u gradu Zagrebu, koji se naziva „Gay pride“.
Sve je počelo u tako zvanom „modernom zapadnom svijetu“, gdje je jedna mlada djevojka, inače „evangelistička kršćanka“ po vjerskoj orijentaciji, izašla na pozornicu u želji kako bi postala Miss SADa. Tada ju je neki šarlatan i samo-prozvana „Kraljica svih medija“ g. Perez Hilton priupitao pitanje o „istospolnim brakovima“. Sami pojam „istospolni brak“ je oksimoron sam po sebi, jer se riječ brak definira:
brak je zajednički život muškarca i žene usklađen sa civilnim ili crkvenim zakonima i propisima.
podtipovi braka: crkveni brak, divlji brak, građanski brak, mješoviti brak i morganatski brak. (izvučeno iz „Rječnik hrvatskog jezika“, Vladimir Anić)

Kao dobra i upućena kršćanka Carrie Prejean odgovorila je, citat „brak je institucija koja može postojati samo između muškarca i žene”, nakon čega je postala svega prva pratilja SADa. Očekivanja su bila velika za nju, govorilo se kako će čak postati Miss SADa, a kasnijim prebrojavanjem glasova se moglo vidjeti kako ju je jedna „gay osoba“ na izboru za Miss SADa koštao pobijede.
Mada bih volio neka si sami pročitate članak:
http://draxblog.wordpress.com/2009/05/13/trump-spasio-titulu-politicki-nekorektnoj-miss-kalifornije/
I kakva je to glupost imati neku „gay mušku osobu“ – samoprozvanu „Kraljicu svih medija“, za dio cijenjenog žirija za izbor najljepše ženske osobe jedne države? Što taj homoseksualac uopće zna o ženama i ljepoti ženskog tijela, kada ne voli spavati uz žensko tijelo? Kada ne voli dodirnuti žensko tijelo, pri čemu mu ruka lagano zatreperi…
Natrag priči, nakon izbora napali su je za „politički nekorektan“ govor, samo što nema ničega nekorektnog u njemu. Ona je samo ustvrdila ono što piše u (gotovo) svim rječnicima na svijetu i Knjizi nad knjigama, kako je brak zajednica između muškarca i žene. Pa i većina stanovnika Kalifornije je to isto rekla na svom referendumu, a ona tu saveznu državu predstavlja… Ali ni to nije bilo dovoljno, već je ta ista spominjana „gay“ zajednica navalila na nju i iskopala neke njene fotografije u toplesu. Kao da je to neko čudo? Kao da to ne vidimo svaki dan na plaži u ovim vrućim ljetnim mjesecima? Željeli su joj zapravo skinuti i titulu Miss Kalifornije…
I sve bi se tako i dogodilo, da nije g. Donalda Trumpa, koji je ujedno i vlasnik izbora Miss SADa te hetero po opredjeljenju (sudeći po njegovim životnim suputnicama). G. Trump je morao javno napraviti presicu i „lupiti šakom o stol“ kako bi spasio jednu lijepu mladu djevojku od linčovanja „gay nastrojenih medija“, više ovdje:
http://www.javno.tv/index.php?id=17974yd0dcf063a
Do kuda bi došla ova bitka, kada ne bi bilo dobrih samaritanaca, koji su ujedno i moćni heteroseksualci? To se ne usuđujem niti upitati. Što me dovodi do zaključka: je li na pomolu Hetero pride? Te treba li nama hetero osobama zaštita od gay pojedinaca i skupina?

Post je objavljen 14.06.2009. u 18:04 sati.