Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rbd-rebelde-para-siempre

Marketing

Istine i laži o RBD-u

Image and video hosting by TinyPic

Glitter Text Generator



JA DANAS IDEM NA KRK I VRATIT CU SE VALJDA SLJEDEĆI PONEDJELJAK, DAKLE, VRATIT CU SE 22.06. PA VAM OVIH 7 DANA NECU MOCI VRACATI I ODGOVARATI NA KOMENTARE, ALI SVEJEDNO KOMAJTE VRATIT CU IH KAD SE VRATIM S KRKA...!!

wavewavewavewave eiii ... evo mene opet s nowim postom...danas cu pisati o istinama i lažima u vezi sa grupom RBD....ali prvo se zelim svima zahvaliti na komovima i na tome sto mi je 24 njih dalo onu crvenu ruzuthumbup, ali 3 uvenulu cry ...
samo mi tako nastavite komati i stavljati crvene ruzeyesyesyes

ISTINE I LAŽI O RBD-U:

SOTONISTICKE PORUKE - LAŽ
Prijee nekoliko mjeseci po internetu su pocele kruziti price o tome da "Buntovnici" sire sotonisticke poruke.Klub cileanskih fanova je pokusao da uvjeri siru javnost kako se u pjesmi Salvame mogu cuti recenice kao sto su: "Dodji i zagrli me,djavole" i "Zlo me obuzima".Sve je to bila jedna
VELIKA LAŽ!!!!


PROGANJANJA- ISTINA
Strast koju su "Buntovnici" probudili kod nekih fanova prouzrokovala im je i probleme.Tokom boravaka u Brazilu jedan fan im se pokudsao pribliziti noseci pistolj!Na svu srecu,policija je brzo reagirala da nije doslo do incidenta...


TRAGEDIJA U SAO PAULU- ISTINA
Prije dvije godine u Brazilu su poginula tri njihova fana.Oni su pali sa ograde dok su cekali red da im se "Buntovnici" potpisu na CD.Od tok tragicnog trenutka cijela ekipa posvecuje posebnu paznju sigurnosti fanova na njihovim koncertima i organiziranim nastupima.


DULCE PISE AUTOBIOGRAFIJU- ISTINA
Potvrdjeno! Najpozeljnija devojka iz RBD pise autobiografiju.Ovo ce biti interesantna i uzbudljiva knjiga u kojoj cemo citati sve o njenom privatnom zivotu i o zivotu na sceni.Knjiga se ocekuje u prodaji tokom godine.


MAITE OPERIRALA GRUDI- ISTINA
Poslijednje novosti u vezi sa ovom tamnoputom ljepoctiom ticu se njenog novog izgleda.Maite je skratila kosu i podvrgla se plasticnoj operaciji grudi.Ugradila je silikone i dobila grudi za jedan broj vece, i kako kaze, odusevljena je rezultatima.


ANAHI I PONCO IMAJU DIJETE- LAŽ
A kao sto i znamo oni nisu ni zajedno a neke novine su objavile sokantne rijeci, naravno da to nije tocno...to je velika laž!!!


Image and video hosting by TinyPic

kiss...i puno mi komaite jer kommove vracam kisskissmahmah

By: http://rbd-rebelde-para-siempre.blog.hr




Post je objavljen 14.06.2009. u 17:52 sati.