Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mawamarina

Marketing

Ekipa

Ljiljana
Poznatija kao Pinky lady.Ona živi u potpuno roza svijetu.Životna želja joj je uzeti kantu obje i prebojati svijet u rozo.Ja i Iva smo presretne što je to nemoguće.
Super je Osoba.Luda,otkačenavesela,uvijek nas nasmijava i svima pomaže.Razbijačica naša =)

Iva
Poznatija kao ivica ili Veka.Ona je luda na svoj način.Boji je briga za cijeli bijeli svijet.Uvijek nasmijana i vesela.Pomaže mi obuzdat lLjiljanu.Carica je =).Ko i ja ne voli narodnjake.

Marija
Poznatija kao Mare.Ona je super,uvijek svima pomaže.Odlikašica je i stvarno joj sve vezano za školui ide.Ona nam većinom objašnjava sve što ne razumijemo jer smo cijeli sat pričale.Malo je premirna ali ssve ostalo je drama.

Anamarija
Poznatija kao Ane.Ona ne ide s nama u školu ali se svejedno dosta dužim s njome.Evo sad baš idem s njom na kupanje.Ona je posebno dijete =).Ima razumjevanja za sve,uvijek pomaže svima,luda je,otkačena i iskrena.Malo preiskrena ponekad al nema veze.

Tea
Poznatija kao Tejčilo xD.Ona je carica.Stvarno je super osoba,zabavna,i iskrena.Po cijele dane visim s njom na telefonu.uvijek ima kreativne ideje i super savete.Kad imam neki problem ona ga uvijek riješi.Marzi trečati što mi se kod nje jako sviđa.

Mia

Poznatija kao MiA tHe CaRiCa =).Ona mi je stvarno super.Na prvom mjetu zato što je ful iskrena.Za nju sam sigurna da me nikad nebi zajebala ili mi što podvalila.jednostavno nije takva.

ugl to je više -manje sve o ljudima s kojima se družim

odoh na kupanje sad

cya =)

Post je objavljen 14.06.2009. u 15:27 sati.