Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/strangerinthedark

Marketing

1.part-On(covjek bez osmijeha)

On.Nisam mogla cisto reci tada kako ga volim,al jasno da mi je se svidjao.
Dosao je za praznike u moj grad,i znala sam koliko samo je on lijep,znala sam da je jedan od rijetkih koji imaju tu ljepotu i unutra i vani,al opet bila sam bespomocna jer nisam znala sto sam u njegovim ocima.
Sinocnja vecer bila je prekrasna,,razgovor s njim na terasi kafica,i ispitivanje kako on,zivot i ostalo,pored mog humora naravno,ubijali su tu noc dosadu.Pricala sam s tim "covjekom bez osmijeha" dosta dugo kad smo se razisli i svatko je otisao svojim putem.Tu noc je nenormalno u meni probudio po prvi put uspavano srce.Nitko nijedan.A sada on. .samo tako.Sto je popricao samnom.Kako sam ga samo snazno htjela zagrliti,al suzdrzala sam se razmisljajuci kako mi nije do sramote,jer tko zna koga su njegove oci voljele,boljelo je pomisliti da to nisam ja,o da,itekako.

Nitko nije tako licio mom liku iz knjige koju sam pisala.Kao da je iskocio i dosao pred mene,samo sto je u knjizi-bio moj.Opis mog lika.i karakter,on to sve ima.Damn.

Druga vecer.
Sjedim i cekam ga za sankom.Pijem rum.Razmisljam,nisam sigurna o cemu.
Prilazi on,Alabastor iz moje knjige,i sjeda do mene za sank.
Naruciva pice,uzima svojim grubim pokretima cigaru,pripali,i pogleda me.
-sto ima-upita me
Ne znam kako al zapricali smo se.Bilo ga je divno slusat,bilo ga je prekrasno gledat u oci i pricat s njim,piti s njim,i svako malo pogledat u sank i mislima govorit(isuse kriste ovo je prvi muskarac nakon toliko da mi se svidja)pitala sam se bi li ikako mogao biti moj,al potom sam samo spustila pogled,on je tako mocan..Nije on imao pojma koliko je samo zgodan bio,koliko cura za sankom su mi tad zavidjele,koliko njih mene odmjerile,jer da. .imao je taj ledeni izraz lica,koji je govorio kao da je maloprije covjeka ubio,al opet izazivao je u zenama ono nesto,ono nesto sto svaku zenu razbjesni kad vidi da muskarac ne obraca paznju na nju,ono nesto u sebi sto navlaci te bez obzira htio s njim biti ili ne,magnet koji je imao jaku silu,a privukao je i mene.Pogledala sam ga jos jednom,da to je bio on,bez ijednog tracka osmijeha na licu,da,to je moj Alabastor iz knjige,covjek bez osmijeha!
Covjek u kojeg sam se zaljubila!


Post je objavljen 14.06.2009. u 09:41 sati.