Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-gradici

Marketing

BRAVO CURE

Današnji lijepi i vrući dan donio nam je pregršt zanimljivih događanja na kojima smo sudjelovali.
Večeras naša delegacija predvođena predsjednikom sudjeluje na proslavi dana Mjesnog odbora Gradići , današnji svetac Sveti Antun Padovanski je zaštitnik naše crkve i dan je mjesta Gradići.
Kod nas u gostima su folkloraši iz Slovačke iz grada Trenčianska Turna , puno naših članova je uključeno u Kulturno umjetničko društvo Gradići i ima kod kuće goste iz Slovačke.
Većeras delegacija predvođena zapovjednikom ide na proslavu 65 godina DVD-a Hrašće , očekuje ih bogat program i fina klopa kao svaki puta u Hrašću.

Ipak najvažnije za nas događalo se od 10 do 15 sati u Buševcu. Takmičenje vatrogasne djece i mladeži Vatrogasne zajednice grada Velike Gorice i ove je godine privuklo veliki broj ekipa , njih 33 , a među njima i jedna naša ekipa djevojčica od 6 do 12 godina.

Nakon odrađene dvije vježbe sa brentačama i otrčane štafete curice su zauzele nesretno 4 mjesto.
Vježbu sa brentačama su odradile izvrsno sa vremenom od 14,96 sekundi , da je malo više sreće (brzine) bilo na štafeti koju su otrčale u rezultatu od 1.40,08 medalja bi bila tu.
Netrebamo žaliti kada znamo kako ih je teško bilo skupiti i u njihove prenatrpane rasporede staviti još i vježbanje.

Od DVD GRADICI

Curice su nastupale u slijedećem sastavu : Maja Mihić 1998 godište , Anamarija Bagarić 1998.,Marta Čavlina 1997.,Ema Barišić 2002.,Anamarija Dolački 1997.,Anamarija Čurak 2001.
,Dajana Vrbić 1998.,Katarina Josipović 1999. i Lucija Katanić 1999. godište .
Njihov voditelj je Ivan Sesvečan.

Na kraju zaključak , imamo dobru bazu samo moramo više raditi .Potrebno je izači van i sa drugim generacijama (12-16) kao i sa dječacima.
Galeriju sa slikama sa takmičenja pogledajte ovdje .



Post je objavljen 13.06.2009. u 18:10 sati.