Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/acmilansansiro

Marketing

Milan se dogovorio s Džekom, na redu Wolfsburg

Image Hosted by ImageShack.us

Prva želja u ovom prijelaznom roku talijanskog velikana Milana Edin Džeko potpisao je za klub sa San Sira, ali navijači će morati ipak malo pričekati jer se radi o pred-ugovoru, donosi Sky Sports Italia.

Talijanska televizijska postaja tvrdi kako je bosanski napadač stavio autogram na ugovor s Milanom, na kojemu je sada da odradi ostatak posla, uvjeravanje Nijemaca da puste svog drugog strijelca.

Pred-ugovor će postati važeći jedino ako Milan i Wolfsburg u sljedećem razdoblju nađu zajednički jezik za ostvarivanje transfera.

Do sada su prvaci Bundeslige čvrsto ustrajali na tvrdnji da njihov igrač nije na prodaju, ali Džekina odluka da pod svaku cijenu prijeđe u redove rossonera staviti će dodatni pritisak na čelnike kluba.

Prema navodima iz Italije, Milan će ponovno pokušati ovoga puta s većom ponudom, i to sljedećeg tjedna za kada je zakazan novi sastanak sa Nijemcima.

Navodno Wolfsburg traži 30 milijuna eura za u posljednje vrijeme popularnog napadača, dok su rossoneri startali s ponudom od 20 milijuna.

Analitičari pretpostavljaju kako će na kraju ipak odlučiti igračeva volja, a klubovi bi se trebali naći na zlatnoj sredini, odnosno na oko 25 milijuna eura.

Post je objavljen 12.06.2009. u 21:06 sati.