Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freemonkey

Marketing

Underneath the starlight - starlight There's a magical feeling - so right It'll steal your heart tonight

Image Hosted by ImageShack.us
Pa evo i mene dragi moji ljudovi..Napokon novi post,1. u 6. mjesecu..Pa svasta se izdogadjalo ovih dana...Rodio mi se brat..nastava zavrsila..Joj,tako sam uzbudjena jer sam postala sestra...Ali,prvo da vam ispricam kako je protekao zadnji dan u mojoj skoli..Naime,sat je trajao 25 minuta.Prva dva sata imali smo likovni,pa smo igrali vjesala..hehe..Onda smo imali hrvatski,pa smo i tamo igrali vjesala..hehe..Zatim engleski.Tamo smo svi pricali i zabavljali se..Pa smo imali matematiku..Crtali smo,pricali itd..pa smo na kraju imali zemljopis i samo nam je rekla ocjene i pustila nas prije vremena..jee.hhehhe..Jedan iz mog razreda je donio sprej za kosu,pa smo ga svi zamolili da nam malo pospreja kosu..hehe..Joj..osmasi.
Tako mi ih je bilo zao..Razdvajaju se..svi idu svojim putem..a bili su tako slozni..Na kraju su pjevali onu pjesmu svega ce bit,al prijatelja nece..bas mi ih je bilo za..tako da sam cak i ja pocela razmisljati o tome kako ce biti kad mi budemo osmi razred..
Al' dobro..idemo dalje..hehe..neki su kupili brasno,pa su se njime gadjali..bila sam cila bijela..kosa,roba,sve..!!Dobra stvar je da sam ponijela rezervnu robu,jer smo se svi poslije skole isli baciti u more,na bazenu..bilo je odlicno..hehe..bar mi se roba ocistila,ako nista vise..hehe..

Image Hosted by ImageShack.us

Ma predjimo mi na drugi dio..Kao sto mozete doznati iz proslih postova,rodio mi se brat po imenu Petar..Tako je sladak..awww..obozavam ga..a sto se tice onog zanemarivanja,toga kod nas nema..ma sve je super..i proci cu s 5.0..jee..jedina u svom razredu..jedna sto ide sa mnom u raz ide na popravni..a tako joj i treba..kad nikad nista ne radi i uopce je nije briga za skolu..
Pa to je sve..komajte mi i ostanite mi super i nadam se da vise necete padati u depru..ok..idem ja..sve vas pozdravljam..i ljubim..i grlimm...
mwa!! <3<3



Post je objavljen 12.06.2009. u 16:18 sati.