Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ladyeva

Marketing

lucky number 13

obožavam ljeto. zašto? ljeto je čisti sex. doslovno. Kad sunce upeče i prži kožu onda ona otpušta zamamne mirise hormona, a da i ne spominjemo gola znojna tijela posvuda. sex i bez sexa. predivno.
još se sjećam mirisa tvoga tijela u ljeto. znoja na bijelim pamučnim majicama. preplanulosti tvoje kože. još se sjećam slanoće tvojih prstiju i ostataka alkoholnih isparavanja u tvom dahu. još se sjećam ludila, našeg ludila, koje bi se ljeti pojačavalo. sjećam se svih perverznih igrica u danima koji su, ionako dugi, trajali dane i noći i vječnosti. sjećam se grubosti i divljaštva i sjećam se poljubaca i ugriza. još se sjećam šamara i udaraca i plavica i vrtloga svega toga, kaše strasti, ljubavi i mržnje, koja miriše na ljeto i na sunce i na more.
opet te poželim gušiti željeznim stiskom, opet te poželim ozlijediti samo kad se sjetim, a još se sjećam. poželim da mi opet tečeš venama i da mi opet puštaš krv u nadi da će ovisnost nestati.
ali, ne, ne dođu mi suze niti dođe bol niti dođe nedostajanje. samo luđačka želja da te u jednoj suluduj noći kao i mnogo puta prije oduzmem samoj sebi i vratim te tebi.

Post je objavljen 12.06.2009. u 14:24 sati.