Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malibratkarlo

Marketing

KOLUMNA ka LIBRAR: SINKRONICITET SVJETSKIH PUTNIKA " NAMJERNIKA"

Nije "lako" biti putnik, a pogotovo putnik "namjernik", ali je to posebna slast. O cemu se radi ? Nastojat cu biti kratak.
Sinoc 10. 6. 2009. uđem na teracu Bookcafea u Makarskoj i pitam Maju ima li knjigu Davora Rostuhara: "Džungla". Ona mi kaže - nemamo, mada smo prije imali njegovu knjigu: Put u skrivenu dolinu. Nastavim dalje svoj put namjernika po Makarskoj i za niti deset minuta sretnem dvojicu prijatelja ispod Lištuna, di sam uzeo sendvić, s kojima sam vrlo kratko popricao. I uputim se doma. Otvorim radio, na stanici na kojoj sam ga ostavio. Ustanovim da je to radio Split. I na radiu Splitu upravo se odigravao razgovor s Davorom Rostuharom u svezi njegove promocije knjige "Džungla" , u Splitu, s njegova putovanja po prašumama Nove Gvineje. Nisam zanao ništa o tome. SIC! Možda i u džungli ima puta.

p.s. Sve je moguce. Zašto? Prije otprilike mjesec dana sreo sam Davora Rostuhara na druženju studenata u SKC u Zagrebu, a u organizacije makarskih studenata, a tema je bila - Putovanje = znanje. Na toj tribini i okruglom stolu svjetskih putnika iz Makarske i Hrvatske s njim sam kratko popričao. S obzirom da je energija neuništva, zato i pišem o ovome.( O tribini putovanje = znanje sam pisao na predhodnom postu)

Post je objavljen 12.06.2009. u 13:46 sati.