Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/posebnostvorenje

Marketing

.sloboda koje ne možemo dotaknuti.

Evo, došlo je, to dogo očekivano ljeto. Svi su sretni, more, sol, sve te mali stvari koje ih usrećuju. Zadivljujuće.
Ipak, ječer je u Rijeci navačer padala kiša, ali to osvježenje je i dobro došlo, nikome nije bilo žao.
I dok sam gledala kapljice kiše kako klize niz staklo auta u kojem sam se vozila, mislila sam kako tako tmuran dan može biti zapravo i dobar. Taj dan sam se prvi put okupala u trapericama koje su poslije duplo bolje stajale, nekim čudom =) i uz svu tu sreću, osjećala sam se ispunjeno, ali ona praznina se počela puniti, i malo je potrebno da se nešto dogodi i sve padne u vodu.

Naravno, ja specijalac izgubla mobitel, na zadnji da na plaži. Ah. Najviše što žalim je moja kartica od gige na kojoj su mi bile slike i moja zika uz okoju sam se opuštala. =( bubu.
Ali opet, živjeti se mora, idemo dalje.
Jedva čekam pobacati sve svoje knjige i riješiti se tih školskih stvari, zamijeniti police pretrpane knjigama sa ostalim stvarčicama za koje preko godine nisam imala vremena. Svoju Fimo masu s kojom vec dugo nisam radila narukvice, ili robu ispod kreveta koju nikako da pospremim za ljeto. A one dvije knjige još uvijek čekaju da ih pročitam. Nažalost, nisam imala vremena jer sam dobila zabranu čitanja 2 mjeseca prije kraja školske godine. Mislim da mi je majČica malo prolupala nakon sto sam svaki dan posudila drugu knjigu od nastavka Sumraka. Da, da, one dobro poznate knjige, ili poznatijeg filma u vampirima, aww.
Never mind, ugl, Ljeto je došlo, natreba nam više one napetosti, daj opusti se, sve je oke.


Image Hosted by ImageShack.us



Post je objavljen 12.06.2009. u 13:09 sati.