Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/blondie-queen

Marketing

KONAČNI POČETAK KRAJA!

Hy!
Da, da, vratila sam se! Znate već, bila je škola i sve to tako da jednostavno nisam mogla uređivati blog. Nadam se da znate što znači ovaj naslov, a ako neznate, reći ću vam. Početak:ljeto + kraj:škola = naše veselje i uživancija u ljetu jer nema škole! Eto kad sam vam to tako lijepo slikovito objasnila, nadam se da ste shvatili. Ne brinite, nisam dugo pisala postove pa mislim da ću se danas dosta napisat. =)
Star
Jučer je stvarno bio supp dan, a kako i neće kad je zadnji dan škole, a ja 1.smijena! U školi je u mom razzu bilo pomalo čudno, jer nije bilo partyanja i tog ko inače. Al nadohnadili smo mi to sve nakon škole na jednom našem gradskom odmaralištu. To mjesto, bar ja, zovem "Slavonska plaža" jer tamo stvarno ima pješčana plaža pokraj rijeke Save. Tamo smo se zaljevali i zezali. Ofc. mi smo samo trčkarali i brčkali se u pličaku jer ipak je Sava rijeka, pa bi bilo svašta...
Ja se osobno prvo nisam htjela špricat, jer nisam ponjela badić, al dok sam ja stajala okrenuta leđima vodi i pričala s frendicama došli dečki iza mene i odvukli me do vode. A eto, bar sam se malo osvježila ako ništa drugo! Heheh. Stvarno sam se jedva osušila, morala sam ić mokra kući, a išla sam s frendicama na rolama jer do tog dijela grada ima 2-3 km od našeg naselja. Uff, svi me mišići bole!
Star
Nadam se da vam se sviđa moj novi (sadašnji) dizz! Baš mi se uklapa u ovu situaciju i početak ljeta. Jel da? Evo rekla sam da ću se napisat, a sad je red na vas, da komate, jer ću vam sad napokon moći vraćat sve komove zbog puno slobodnog vremena! I da, sorryte zbog možda puno, a možda malo pravopisnih pogrešaka u postu!
Uživajte u ljetu!!! K!$$ ;o)

Post je objavljen 11.06.2009. u 11:44 sati.