Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kickboxing333

Marketing

Blago njima

Da bi se postizavali vrhunski rezultati - treba imati barem dobre uvjete. To je neosporno, ali uvijek je lova sporna. Nema, pa nema.

Međutim, sve se može kada se hoće - kada se hoće može se imati gradonačelnika koji razumije potrebe sportaša, koji cijeni ostvarenja rezultata i koji je sretan i zadovoljan kada mu mladi sportaši širom svijeta pronose ime svoga grada.

Kada se hoće mogu se prevazići i neke netrpeljivosti, sitne ljubomore i zavisti, pa "kad se male ruke slože, sve se može, sve se može".

Eto, sve se to moglo u Makarskoj.

Prije nešto manje od mjesec dana KBK "Mawashi" i KBK "Makarska" iz Makarske dobili su novoopremljenu dvoranu površine oko 300 m2, koja je opremljena sa svim potrebnim za borilačke sportove.




Na otvaranju su prisustvovali svi predstavnici Grada Makarske, počevši od gradonačelnika Dr. Marka Ožića Bebeka, njegovog zamjenika Prof. Ivana Ivande i dr. Od predstavnika HKBS-a prisustvovali su direktor reprezentacije Stipan Jurišić, i izbornik Jozo Čikotić, a da sve bude još zanimljivije "Mawashi" borci kao i borci KBK "Makarska" su odradili nekoliko sparinga.

A lijepa vijest je objavljena i na službenim web stranicama Makarske, pa prenosim:



U subotu 9. svibnja gradonačelnik Marko Ožić Bebek otvorio je dvoranu za borilačke sportove u nazočnosti direktora kick boxing reprezentacije Hrvatske Stipana Jurišića, predsjednika KBK "Mawashi" Pere Gazilja, predsjednika KBK "Makarska" Gorana Nadaždina, trenera i članova klubova.

Gradonačelnik je tako istaknuo kako će klubovi, koji su i dosada postizali izvrsne rezultate, u novoj dvorani s odličnim uvjetima postizati još bolje.

Direktor reprezentacije Stipan Jurišić pohvalio je makarsku dvoranu, te istaknuo kako ni u Splitu nema ovako opremljene borilačke dvorane.

Mali borci Mawashija i oni veći KBK Makarska ovom su prilikom demonstrirali borbe, te tako i isprobali novu dvoranu.

Dan ranije gradončelnik Bebek u zgradi je Grada primio članove KBK Mawashi, radi odličnih rezultata postignutih u ovoj godini.



I na kraju što reći - bravo Makarani. Sportaši, sada ste vi na redu.






Post je objavljen 10.06.2009. u 23:59 sati.