Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Madonnine ulaznice za obožavatelje Lennya Kravitza i Simply Reda

Hrvatska koncertna organizacija Lupa Promotion nagrađuje svoje kupce koji su kupili ulaznice za koncert Lenny Kravitza i Simply Reda ulaznicama za koncert Madonne u Ljubljani. Razlog ovakvog poteza je sigurno zbog slabe prodaje ulaznica za Madonnin koncert...

LUPA PROMOTION: Lupa promocija nagrađuje sve kupce ulaznica za koncerte Lennya Kravitza i Simply Reda s različitim popustima na ulaznice za koncert kraljice popa Madonne koja će domaćoj publici priuštiti nezaboravni spektakl 20. kolovoza na ljubljanskom Hipodromu Stožice. Svim obožavateljima koji su kupili ulaznice za koncert Lennyja Kravitza i/ili Simply Reda, organizator Lupa promocija poručuje da će nagraditi njihovu vjernost s različitim popustima za najveći koncertni događaj u Sloveniji – nastup Madonne na Hipodromu Stožice.

Razočaranim kupcima ulaznica za odgođeni koncert Lennyja Kravitza koji se nažalost nije održao radi iznenadne bolesti glazbenika, organizator poručuje da je započeo povrat novca na prodajnim mjestima i da mogu svoju ulaznicu vratiti samo na prodajnom mjestu gdje su ju i kupili. Ukoliko žele, mogu ulaznicu u poslovnicama Eventima Hiša vstopnic hala Tivoli, Hiša vstopnic City park i Hiša vstopnic- Europark zamijeniti, bez dodatne nadoplate, za ulaznicu treće kategorije za Madonnin koncert 20. kolovoza na Hipodromu Stožice.


Ukoliko obožavatelji nisu kupili svoje ulaznice preko Eventima, mogu na prodajnom mjestu gdje su kupili ulaznicu dobiti povrat novca za koncert Lennya pri čemu će dobiti i kupon na temelju kojeg mogu kupiti ulaznicu 3. kategorije za Madonnin koncert na Eventimovim prodajnim mjestima Hiša vstopnichala Tivoli, Hiša vstopnic City park i Hiša vstopnic- Europark po cijeni od 55 eura koliko su platili i ulaznicu za Lennya.

Kako i vjerni kupci ulaznica za Simply Red ne bi ostali bez svoje nagrade, organizator Lupa promocija omogućuje svim onima koji su kupili ulaznicu ili će je tek kupiti, mogućnost kupovine ulaznica 3. kategorije za Madonnin koncert po posebnoj cijeni od 55 eura, ali samo u poslovnicama Eventima: Hiša vstopnic hala Tivoli, Hiša vstopnic City park, Hiša vstopnic- Europark. Onim najvjernijim kupcima koji imaju ulaznice za oba spektakla, organizator omogućuje kupovinu ulaznice 3. kategorije za Madonnin koncert po jedinstvenoj cijeni od 50 eura. Ovu pogodnost također mogu ostvariti na prodajnim mjestima Eventima: Hiša vstopnic hala Tivoli, Hiša vstopnic City park, Hiša vstopnic- Europark.

Na http://www.madonna-ljubljana.com/SLO/Program.html je objavljen program koncerta i lokacije parkirališta.
Hvala Marky Mark


Post je objavljen 10.06.2009. u 12:32 sati.