Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1g

Marketing

"svršeno je!!!"

dragi čitaoci svima dragog nam bloga, poseba mi je čast i zadovoljština pozdraviti Vas, štovane postjetioce ovog svima nam zaboravljenog bloga. je li fejs pokupio sve naše voljne glasače? ovom prilikom prozvat ću kunović ivana zbog politike lošeg vladanja i neorganiziranosti ovog našeg malog kutka.

bilo je tu svega kao i svake godine... zadnji tjedan je bio ubojica, naglašavam na zdenino istjeravanje pravde i varadijevo stručno baratanje pojmovima u svađalačkim situacijama... treći (3.) razred će nam svima ostati u lijepom sjećanju... ako se ko sjeti koje komastične situacije neka napiše u komentar...

imamo puno toga u planu u blizoj nam futuri i preko ljeta... za zadnji dan nam valja ponoviti ono od lani pa čak i nadmašiti to... prvo se ide u park ohladiti kojom pivicom... dalje na planu je kekina vikendica... kaze keka, citiram "pijaća, roštilj, bazen, i još napiši da nam treba neko za prevoz tak da su pozvani svi sa dobrom voljom (tj sa autom :))" zatim dolazi kunin 18-ti rođendan... lik ima u planu otići na more pa je jednostavno iznajmil bus... poklon mora biti ubitačan... na maturalac krećemo 21-og- nedjelja... obavezna postaja prije polaska nam je pub ili slično mjesto... još nam dolaze šimotov i andrijin rođendan i moj također, a poslje njega se ide na more (nešto kod keke a nešto kod kune), uglavnom, jbno ljeto!

lijepi pozdrav od lusna! pusa svima, sve vas volim! pogodi ko sam :P

Post je objavljen 09.06.2009. u 15:57 sati.