Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/4evercoolawatarchekibysweny

Marketing

.Twenty-twenty-twenty. four hours to go.i wanna bE.Sedated

.xx.moe glupostii.xx.
.Twenty-twenty-twenty. four hours to go.i wanna bE.Sedated. why.?. nekad poželiš nešto.ili nešto.tužno ti se dogodii.želiš to bit. ii neznam jednostavno. ako te woliim još i znam neću uzalud ponos kada ja sebe moram lagati..Ti si sunce što me jutrom budi, ti si nada za moj život ludi, ti si tema za moje beskrajne sne, ti si moj život moje sve.another month, another year, another smile, another tear, another winter, a summer too... but there`ll never be... another YOU!!!!ti si šećerja sam ledpa smo skupa
sladoled!!. Ljubav su mora, ljubav su neba, ljubav je sve sto ljudima treba, ljubav je potok sto tece iz raja, a poljubac je putic sto dva srca spaja... Prestat cu da te volim, prestat cu da te gledam, prestat cu da ti se divim, kad prestanem da zivim. Owa je by me: Volis me, voljet cu te. Ljubis me, ljubit cu te. Grlis me, grlit cu te. A ako me prevariš, ubit ću tee!!!!! nice.?.
Jedan savijet...CUVAJ SE... Jedna molba... NE MIJENJAJ SE... Jedna zelja... NE ZABORAVI ME... Jedna laz... NE VOLIM TE... Jedna istina... NEDOSTAJES MI... Kad nas tisuce kilometara razdvoje i kad najmanje mislis na mene, moje oci gledaju u daljinu i traze samo tebe.Kad sam bila mala, mama mi je rekla da andeli zive u raju. Sad znam da to nije istina. Jer, ako zive u raju zasto si ti tu? Da sam tihi povjetarac i da imam takvu moc, sletio bih na tvoj prozor da ti pozelim naljepsu laku noc.Moja ljubav tebe trazi, ti si sreca i ljepota. Reci cu ti sve, al' bez lazi... ti si ljubav mog zivota!!!Reci mi da me ne trebas i otici cu. Reci da ti nije stalo i nestat cu. Reci da ti ne znacim nista, preboljet cu. Reci da me ne volis i umrijet cu.Zivim - jer su oni to htjeli! Volim - jer sudbina nam svima to dijeli! Patim - jer volim oci tvoje! Umirem - jer volim ono sto nikad nece bitimoje!Ljubav je stvarnost,Ljubav je mašta,Ljubav je bol što čini svašta...Tvoja je ljubav kao potok što iz raja teče Zbog tebe je moj život prepun sreće.Šaljem ti poljubac slađi od meda,Jer ti si sve što mi u životu treba!

xx.Ono što sam htjela piisat.xx..
kisa je.nešto.prediwnoo.wolim kišuu
. cijeniim svaku njenu kap. zato što
je napravila svojim padom čudo prirode

. i zato jer mi je daala. svoj kratkii život
. samo da bi meni to pružila.Vjerujem
da svako ima svoje srce i dušu.

I vile i divovi da postoje. Kad je kiša nije
mi glupo jer pada. i volim pokisnut. Ko
nije mora probat. Nevjerojatan osjećaj.

.Ja cijenim to kada.kišaa pada. i VoLim
Ju zauwjek. i love rain 4ever. .!!!!!!

¤.slusam saada.glazbuu.i ljubawne pjesme.zato mi oprostite na mojim glupostiima. i ako imate neki sawjet napisite.i stwrn komajte blog i post a ne helo lijep blog svrati i komaj pozz. ¤.

i sad jedna weLiKa pusa za kraj.!!! Šećer na krajuu.!!!.
Image and video hosting by TinyPic

.

Post je objavljen 09.06.2009. u 13:30 sati.