Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/schokobananenmuffin

Marketing

Ah!post (Nije za djecu mlađu od 12)

Surfam ja tako večeras po blogovima i veselo fućkam kao nedužni Štrumf u tamnoj šumi. Kad tamo, na proplanku, odjednom ugledam...

http://debilizam.blog.hr/

Malo je reći da elokventnijeg već dugo nisam pročitala. Dodaj tomu političku nekorektnost i totalnu ispižđenost. Moj najgori pms can't touch this... I to traje dobrih desetak kartica. Od šoka nisam uspjela sve pročitati, ali vratit ću se ja, pa ga zato bookmarkam.

Pitam se da li bi imao što protiv da ga isprintam i citiram u trenucima kad mi netko stane na žulj, a ja nemam dovoljno prisebnosti i pameti da si dam oduška i zagorčam mu život, barem verbalno... Joga, opuštanje i meditacija iz nekog razloga ne polučuju isti rezultat.


Svako nek piše ono kaj hoće. Ak vi mislite da sam ja glup- mislite. To je vaše pravo. Puca mi kitason. Pišite to na svom retajskom blogaččččču. Ionak ga više nikad neću otvorit. Il si istetovirajte na pizdu. Il di već oćete. Samo mi nemojte slat spamerski nadrkane mejlove, jer ih ni ja vama nisam slao. Od vas tražim samo trunku elementarne kulture. Niš drugo. Oke!? Jesam bio jasan!? Jesmo se dogovorili!? Jesmo, kažete!? Ak jesmo – fino. Onda mi se možete kao i prije - lagano sterat u krasan falusoidni kurčić. Debili!


Ah!

Post je objavljen 06.06.2009. u 23:17 sati.