Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvd-gradici

Marketing

Novosti

Evo i nas nakon par (desetak) dana...
Neki od Vas su čuli u ponedjeljak 01.06. zvuk naše nove sirene za uzbunjivanje .
Da dobro su čuli , postavili smo novu sirenu.

Od DVD GRADIĆI


Redom je to išlo ovako , u ponedjeljak 25.5. postavili smo sidrenje stupa , zahvaljujemo g.Draganu Urošević i njegovoj tvrtki LIPER d.o.o. na posudbi korpe za rad na visini i njegovim djelatnicima Draženu i Vinku Ceković na pomoći i usluzi.

Slike se nalaze u galeriji .

Posebnost galerije su slike Darka Fabečića u korpi na visini od 8 metara. Svi zanju da se on boji visine...eto preživio je .
Dalje tokom tjedna provukli smo kompletnu instalaciju za napajanje i u ponedjeljak 01.06. uz veliku pomoć autoljestvi Javne Vatrogasne Postrojbe Velika Gorica postavili smo sirenu i ispitali ju.

Slike pogledajte u galeriji .

Od ostalih aktivnosti spominjemo da je u četvrtak 04.06. kod nas u Društvenom domu održan ispit za ispitane vatrogasce kojem su uz članove DVD-a Lukavec,Kurilovec i MIčevec pristupili i naši članovi Ivan Sesvečan , Zvonko Požeglić , Josip Hrženjak , Marko Čurak i Ivan Šimičić . Naravno svi su položili.
Ivan Sesvečan priprema ekipu djevojčica od 6 do 12 godina za takmičenje u Buševcu 13.06. .

Danas popodne na poziv g.Mladena Boričevića delegacija našeg Društva ide na Vježbu Vatrogasne zajednice Zagrebačke županije u Pisarovinu , biti će nam zanimljivo jer koliko čitamo na stranici DVD-a Jasrebarsko vježba je opsežno zamišljena.

Eto to je to od važnijih događanja u posljednjih par dana.


Post je objavljen 06.06.2009. u 12:33 sati.