Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cmokalica

Marketing

Još jedan lijepo proveden petak :)

U srijedu,dosta kasno navečer,nazvao me je tata.
Iznenadio me njegov poziv kasno navečer,no... Baš sam kasnije bila sretna.
Pozvao je mene i mog dragog da dođemo kod njega na ručak,da će sve pripremit,pa da se malo družimo.
Kako mi je to lijepo... Nekako,kao da mi u zadnje vrijeme zafali razgovor s njim. Ubiti,nekako,mislim da je najviše stvar u tome što mi je žao da je on sam. Trudi se,stvarno radi puno i svaki put kad ga posjetim,nešto novo vidim... U onoj kući,sve su njegove muke. Kada poželi,nema se kome požaliti,nema s kime ujutro popiti kavu,nema mu tko navečer reći laku noć,tužno je to,stvarno je. I koliko god da mi je lijepo provesti tamo neko vrijeme,toliko mi je opet teško otići,mahnuti mu i gledati iz daljine kako opet ostaje sam,kako je opet prepušten samo sebi i onoj kućici,cvijeću i mački,koja jedina s njim prolazi sve muke. A opet,nekako mi je posebno bit s njim,nekako,tata mi je. Stvarno,postoji ona neka veza,ono nešto što i mene natjera na razmišljanje,što u meni otvori more pitanja!
Mislila sam da nikad neću reć da mi je žao što se rastao za "curom" s kojom je bio... Ali,nije mi žao zbog nje,nego zbog njega,što je opet sam...
Joooooooooooooj,kako bi voljela da je drugačije,kako bi voljela da je i on sretan,vedar,vesel i nasmijan,ali... Jbg,valjda ni on nije rođen pod sretnom zvijezdom!
No,ja sam se danas baš lijepo s dragim i s njim zabavila,malo smo jeli,pa pričali. Smijali se,lijepo proveli popodne!
Meni,jedan od dražih petaka!
Dragom je bilo lijepo,meni također,a zajedno smo i razveselili tatu!
Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
A sad će i ljeto,mislim da bumo malo ćešće tamo... yes

Post je objavljen 05.06.2009. u 21:44 sati.