Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

TISUĆU I JEDAN

Nekako sam se osjetio pozvan, ne samo zbog izvanrednog šestog mjesta (prošle godine smo završili sedmi, a ako sam dobro vidio mlađi limači - koji se sada bore za drugo mjesto - također su kao stariji zagići bili šesti), nego i zbog skorog tisućitog posjeta ovom blogu u nepunih mjesec dana od kada smo stavili brojač.
Nismo veliki, nismo ni posebno pametni, a s obzirom da smo fokusirani isključivo na jednu generaciju, više nego puno. Štoviše, s obzirom da ćemo uskoro morati mijenjati ime u limaci2 ili mladjilimaci, sve što mogu reći je svaka nam čast. Prije svega na trudu koji ste uložili, ne samo da čitate, nego i da aktivno sudjelujete kako u komentarima, tako i u pisanju postova. Posebno hvala svim dobronamjernim gostima iz drugih klubova. Ovaj blog je i zamišljen kao mjesto za razmjenu informacija i razmišljanja.
Bilo je i provokacija, ali čim smo krenuli znali smo da ćemo teško izbjeći i te nesretnike.
Daklem, ne bih duljio oko uspjeha našh zagića. Prethodnici su dovoljno napisali tako da nova doza panegirika može samo štetiti. Mene je više začudila činjenica (nije ni čudo s obzirom na mog Puyola) da smo na proljeće primili samo 14 golova, od čega nam je Dinamo dao 4, a Zagreb 3, a ostalih 9 ekipa samo 7 golova. Napadači su zabili 22 i osigurali nam ove bodove koje imamo. Igramo sve bolje, a sve ljepši smo i za oko. Nadam se da ćemo uspješno prebroditi ovo ljeto i u sezonu (koja definitivno počinje prerano) ući bolje nego prošle godine.
Sutra je trening u 18, a prekosutra u 6.15 krećemo sa Grabe za Maribor. Javimo kako smo prošli.
Do tada evo nešto boljih ili lošijih fotki sa zadnje pobjede u prvenstvu.

HPIM9387

HPIM9388

HPIM9405

HPIM9416

HPIM9421

HPIM9422

HPIM9439

Post je objavljen 04.06.2009. u 20:08 sati.