Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/moresnova

Marketing

Proslava nacija u vrticu-Kolac od rogaca svih odusevija

adrianProslogodisnja proslava

Danas popodne smo imali veliku proslavu raznih naroda i nacija ( koja je pokrenuta prije 3 godine na moju incijativu) i bilo nam je vise nego dobro.
Svatko je donio sa sobom neko jelo koje predstavlja njegovu zemlju.Nakon predproslogodisnjih breskvica, proslogodisnjeg orsuta, sira i rolade ove godine smo ja i Adrian predstavili Hrvatsku hrvatska na racun necega sto nitko od prisutnih nije znao sto je to ( osim jedne zene iz Irana i jednog iz Spanjolske)

Kao sta je predstavljao Hrvatsku tako je i majicom predstavio najdrazi nam nogometni klub ( fala Brane na majici, bas smo pucali od ponosa) koju smo iskombinirali sa svedskom kapom.

Blesiranje dok pjevaju pjesmice...

... a preponosni roditelji, bake, djedovi, braca i sestre te prijatelji su ih slikavali, pljeskali a bome bilo je i po koja suzica u kantunu oka ( onaj moj mangup je bija isti ja za vrime nastupa).

Bilo nas je oko 300 osoba ( sta dice, teti iz vrtica i nas gostiju) i napravili smo dva svedska stola.
Jedan je bio za hranu ( i bija je famozan)

razne vrste spize... torte od incuna...riblje polpete sa tocom od kapule...razni pajevi..

... rizoti sa svim i svacim... kineska spiza... ona spanjolska paela il kako li se zove... punjene paprike... gulasi

...medaljoni od mesa,kumpira... razne salate...sosevi... juva iz Afrike

Evo i nas u redu ( a red se nije cile dvi ure smanjiva) Ova zuta kuca sta se vidi iza je skola u kojoj ja radim thumbup

Sad se bice pitate da sta smo mi donili ? njami

Ekola... Napravila sam 5 vrsti kolaca i to svi od rogaca.Ono sta je interesantno je da ovde nema rogac za kupiti a isto tako malo ko je znao sta je to pa sam ja imala vec unaprid sredeno i objasnjenje sa slikom koje sam postavila povise.
Ove dvi tacne i dva pijata sa kolacima su moje (torta od rogaca prelivena cokoladom, kocke od rogaca sa secerom u prahu,torta od rogaca sa kremom od vanilije i naribanom cokoladom,rolada od rogaca i rogac sa jabukama i cokoladom)

Ovo je stalo povise mojih kolaca... slike Trogira i kratko objasnjenje. Nema ko se nije odusevija, komentira a da ne govorim da su svi moji kolaci nestali u po ure( zakoniti je dosa u 4 ipo i uspija je samo jednu vrstu provat). Sve tete iz vrtica su tile recept al nema sanse posto mljevenog rogaca ni nema za kupiti ( Brane hvala sta si mi ga poslala i hvala Sandri sta mi ga je donila wave).

Evo nas sa Adrianom.

I za kraj evo slike slikane doma sa poklonom koji su dobili u vrticu vezan za danasnju proslavu... balun sa svim drzavama na svitu.

Sa ne malim ponosom pokazujemo majicu sprida i kako izgleda odpozadi.
Adrian na trogirportalu



Post je objavljen 04.06.2009. u 19:40 sati.