Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/annebonny

Marketing

Maturantica u borbi za opstanak

Oi, oprostite što me dugo nije bilo i što vam nisam odgovarala na komentare ali nisam uopće bila na blogu. Kao što pretpostavljam već znate, ove godine sam maturantica pa sam se trebala posvetiti učenju (čitaj ispravljanju komada, svi znamo da Elly nikad ne uči, heh). Ove godine nisam ni učila, a ni bila pretjerano u šk pa mi se obilo u glavu zadnjih tjedana. Jedva da sam se sjetila u kojem ormaru mi knjige stoje, no upornost se isplati. Zapela sam, žrtvovala vikend i odbijala izaći sa frendovima sve dok nisam ispravila što se za ispraviti dalo. Ukratko, ostala su mi dva popravna, jedan sam prošla, a drugi pala na drugi rok. I sve je otišlo u 3 Papirnate Maramice. Na tom popravnom mi je raska bila u komisiji i rekla je da je do nje da bi prošla ali nije bilo do nje nego do profesora kojeg ne podnosim od prvog dana kad sam ga vidjela. A profesor je kao i inače tražio nemoguće, nisam smjela pričati svojim riječima dakle općenito o lekcijama nego sam baš morala znati tko točno šta govori. On je jedini profesor koji traži da učimo na pamet kao neki roboti, a ja učim sa razumjevanjem,a ne napamet pa da ne znam ni šta pričam...koji gad.
No dobro, šta je tu je. Sad moram polagati maturu na drugom roku, a i upisati na fax se mogu u jesenskom roku, pitanje je hoće li biti mjesta. Najviše me brine moja histerična stara, koja ne zna za ovaj drugi popravni. Ona i njezino kvocanje su mi najveći problem. Razgovalara sam sa frendovima i savjetuju mi da se pravim kao da idem na ljetni rok mature i onda kažem da sam pala neki predmet pa da zato idem na jesenski rok. Ah dragi moji, stvarno ne znam kako će moja stara reagirati na to. Već mi je dosta njezina histeriziranja.
Oky to su vam bile kratke novosti iz života vaše Bamboo. Što se tiče društvenog života, sve je u potpunom redu. Obnavljam neka prijateljstva iz osnovne, održavam prijateljstvo sa dragim ljudima iz srednje. Baš sam jučer bila u kinu sa ekipicom iz osnovne i nadam se da će se to druženje nastaviti. rofl
Ovom prilikom pozdravljam sve blogere koji me nisu zaboravili i veselim se našem ponovnom tipkanju.
Ljubim vas sve
Love ya allkiss


Post je objavljen 04.06.2009. u 12:25 sati.