Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

10 stvari zašto volim novog gradonačelnika

1. Stajling. Keruma će svak po frizuri sinjat među dvista iljada grla na Rivi. Ako stavite npr. Ostojića i Sanadera jednog kraj drugog, baba koja slabo vidi bi se zajebala pogodit pokvarenin jajon svoga favorita. Isto je i sa većinom drugih likova na našoj estradi, pardon farmi, svi političari pituravaju side (osin Jadranke Kosor) svi se briju i peru. Jedino pravi gradonačelnik se umije i vizualno uspješno istaknuti u gomili.

2. Kultura. Mnogi našem gradonačelniku spočitavaju nedostatak općeg znanja tipa kad je prvi put Picasso istovarija svoje kubno. Ja obožavam prave umjetnike, one koji umjetnost stvaraju. (Ili kupuju). Jebeš kulturnjake koji raspolažu bazama podataka a nemaju dvi poštene baze. (To su oni koji te izvedu na večeru, ka fol odu u wc i više se ne vrate.)
Mala Floramy by Kerum je prvi put nakon Tijardovića izvedena u duhu starog Splita.

3. Razotkrivanje intelektualizacije široj hrvatskoj javnosti
Odma nakon pisma intelektualaca Kerumu san otišla uguglat šta je to intelektualac.
-Intelektualac je čovjek koji u profesionalne svrhe koristi intelekt (moran priznat da san se nakon ovoga pripala da san i ja intelektualac)
-Može označavati i osobu koja aktivno sudjeluje u kreiranju javnog mijenja (prvo su mi napamet pale razvikane intelektualke S. Gotovac i N. Celzijus)
-Intelektualac je čovjek koji koristi više riječi no što je potrebno da objasni stvari koje ne razumije.
-Osoba koja ima smanjene fizičke mogućnosti
-Osoba koja se skanjiva obavljat svaku vrst posla
Nekako mi izgleda da to bit - nije dobro i da se protiv toga triba borit isto ka i protiv korupcije i nerada. I da ne triba pustit dicu da se družu sa tin intelektualcima ka ni sa narkomanima.

4. Darežljivost Moran priznat da slika nasmijanog momčića sa dvi po pedeset u meni budi simpatije. U zadnje vrime ekipnim trudom pratimo Keruma po gradu, više nego Bilića svojevrimeno, ali neće nas srića. Interesira me zašto baš dvi po pedeset! Jel to da ne mora dat svih sto ako procijeni da nije takva situacija. I kako se postavit ako naletin na Keruma? Enivej, svakako je bolje naletit nego ne naletit.

5. Todorić Nazovite to lokal patriotizmom ili time što Kerum barem prividno manje viri iz guzice zlog Saurona.

Iman još 5 ali moran ić i ja napravit novu frizuru, neću bit jedina sa Sućidra koja nije u trendu.


Post je objavljen 03.06.2009. u 22:26 sati.