Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/matejuska

Marketing

S obziron

da je moje izvješće o stanju imanju kretanju i oblačenju požnjelo masovno odobravanje, oduševljenje i euforiju, nastavjan u istom stilu.

Danas san kuvala...nisan ništa, nisan stigla . A kako ću i stić kad kuće nisan brate vidila dva dana. Ka šta bi rekla moja mater, "tebi kuća ni ne triba!".
Ne znan šta je tila reć, ali mi ne zvuči ka konpliment.

Al' zato san bila u spizu, da iman u kući sirovina ako mi slučajno dođe voja za kuvat. Dok san imala muža, uvik san u kući imala sirovinu. Mislin, on bi me redovno odveja auton u spizu i pomaga mi kupovat te sirovine i nosit one teške kese. Ovo lažen, ali lipo je čut.

Taman dok san u konzumovon super-turbo-hiper-ultra-sonic dućanu isprid police sa pomidorama iz Italije i kiwija iz neke pripizdine mozgala šta kupit, nazvala me Danica Cvorović. Da di san i šta radin. Kad san joj rekla da šopingujen tj. spizingujen u konzuma, napala me da šta ne kupujen kod keruma.Rekla san jon da neću iz dišpeta. A ona meni da oli mi je todorić draži od keruma. Ja rekla da je. Ona da zašto. Ja da zato šta ima boju frizuru. Je da neman pojma kakvu frizuru ima todorić, ali pouzdano znan da kakva bila da bila, ne more ne bit bolja od kerumove. Ona meni da mi se sere na moj lokalpatrijotizam.

Toliko o kućanskin relacijaman i obavezama, a sad o mojoj današnjoj garderobi. Obukla san se u litnjo-jesensku konbinaciju pošto je u Splitu trenutno u podne lito a pridvečer ka na badnju večer. Niki dan je bilo tako ladno da mi je došlo da okitin bor.
Šta se tiče stajlinga, doli san imala plave rebatinke, gori ljubičastu majicu i u skladu s tim crvene mudante i zeleni ređipet.

Šta se tiče frizure, na kosu san zalitala po kile gela a onda glavu izokrenila prema doli kako me naučila moja vrizerka, i onda to sve rukama gužvala gužvala dok nisan nagužvala lipe frčke. Tako san dobila takozvani splicki frčkavi kežjual look, koji se trenutno u ovomen gradu masovno (pod)nosi.

Šta vam još nisan rekla? Aha, pila san kavu na Marjanu. Dan je bija prekrasan, nebo plavo, more plavo, trajekti bili, hajduk bili, samo Marulov kip žut.

Do sljedećega izvješća o stanju i kretanju, vaša modna mačketina Marči od komarči.




Post je objavljen 03.06.2009. u 20:25 sati.