Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bobika

Marketing

Kirvaj

Malo po malo, mic po mic i etto nama našeg kirvaja. Blagdan Presvetog Trojstva je pred vratima i pripreme za kirvaj su na vrhuncu.

Čačinački Alkosi su si opet dali truda i obvezu organizirati zanimaciju za građane Čačinaca i sve naše goste.

Ovaj puta manifestacija u organizaciji Kluba Navijača traje 2 dana.

Sada će vam čika Bobika sve lijepo objasniti a ako netko bude imao ikakvo pitanje neka se slobodno javi pa ću mu pokušati dati suvisli odgovor ako to ikako bude moguće.

Sve vam piše na plakatima koje smo plijepili po Čačincima i okolnim mjestima (onog u Orahovici su nam već skinuli).





Daklem, pripremili smo vam slijedeće:


SUBOTA 06.06.2009.


ZAJEDNIČKO GLEDANJE NOGOMETNE UTAKMICE HRVATSKA-UKRAJINA POD ŠATOROM U SPORTSKOM CENTRU „MLADOST“

Dođite, provedite zabavno poslijepodne, zabavite se i osvježite hladnim PAN pivom i svi skupa navijajmo za novu pobjedu Hrvatske reprezentacije.


Naime, riječ je o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo i vrlo bitna utakmica za našu reprezentaciju. Planirali smo ići u Zagreb ali smo zbog kirvaja odustali i odlučili uzet projektor pa organizirat zajedničko gledanje utakmice za sve zainteresirane. Utakmica počinje u 20.15 a mi ćemo naš šator i šank otvoriti u popodnevnim satima. Još neznam točno (oko 17 ili 18 sati ako ne i ranije).


NEDJELJA 07.06.2009.

OBILJEŽAVANJE BLAGDANA PRESVETOG TROJSTVA TJ. ČAČINAČKOG KIRVAJA

Dođite pod šator u sportskom centru „Mladost“ (u Rupi), kupite artikle sa logom Čačinačkih Alkosa, učlanite se u Klub Navijača i osvježite se hladnim PAN pivom, šator i šank se otvaraju u 10 sati ujutro.

A navečer dođite i zabavite se jer treću godinu za redom svira za Vas i nas


Image Hosted by ImageShack.us


Ovo je treća godina zaredom kako organiziramo kirvajsku zabavu pod šatorom u popularnoj "rupi".



Šator i šank se otvaraju u 10 sati ujutro a s njima i štand na kojem ćete moći kupiti neke artikle Čačinačkih Alkosa. RIječ je o velikim majicama, dječjim majicama, kapama, zastavicama za automobil, upaljačima i nadamo se jastučićima (ako budu gotovi). Još smo uvijek u dogovoru oko cijena ali se nadam da ćemo biti zadovoljni i mi a i vi. U petak navećer će biti sastanak za sve članove pa ćemo se dogovorit za cijene i za raspored kada tko i što radi.





Navećer, s početkom između 20 i 21sat, kreće svirka u izvedi Mrtve Prirode.

Razmišljali smo o dovođenju više bendova ali smo odustali i odlučili da svira samo Mrtva Priroda jer su nam dečki puno puta izašli u susret i svirali džabalesku pa je red da i oni zarade koju kunu.

To je dragi moji to. Dođite, mi vas čekamo. Zabavite se s nama, popijte cugu i odite doma sa majicama i kapama Čačinačkih Alkosa.

I još samo nešto za kraj.

Par ljudi koji su trenutno izvan Čačinaca a neće zbog poslovnih obaveza doći na kirvaj me zamolilo da im ostavim majicu ili kapu ap ako ima još takvih neka mi se slobodno jave na alkosi@gmail.com i sve ćemo se dogovoriti.

Živjeli i Bog vas blagoslovio.

Post je objavljen 03.06.2009. u 12:53 sati.