Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Tobogan, Beat busters (Zagreb)

KLUPČE, Zrenjanin

Image Hosted by ImageShack.us

U petak, 5. juna, izuzetna ekipa Zagrebačkih mlađih muzičara predstaviće BEATBUSTING projekat celovečernjim programom u okviru kojeg je planiran koncert dramendbejs, džangl, brejkbit, trip-hop, elektro sastava TOBOGAN, BEATBUSTING performans i dj setovi.

Beat Busters ekipa okupljaju muzičare, producenate, DJ-e, autore, tehničare, ton-majstore i vizuelne umetnike koji kažu da, spajanjem različitih umetnosti žele predstaviti svojoj zajednici vrh urbane kulture. U ekipi se nalaze muzičari koje poznajemo iz sastava ko što su TBF, Vještice, Edo Maajka, Kontrapunkt, RDK, Stillness… Uživo izvođenje elektronske muzike, izvlačenje ritma iz predmeta koji nas okružuju, snimanje interesantnih džinglova, vizuelni iskoraci iz stvarnosti su deo najave onoga što prisutni mogu da očekuju.
Zbog malog kapaciteta kluba, pozivamo zainteresovane da na vreme obezbede sebi ulaznicu po ceni od simboličnih 100 dinara.

ŽENA

Par dana nakon ove žurke, posle spavanja i sređivanja utisaka, pozivamo vas na otvaranje foto izložbe "ŽENA OKOM ŽENE". Ponedeljak, 08. jun, od 20h, ExPozicija - neformalna grupa žena iz Pančeva u saradnji sa Foto kino i video savezom Vojvodine i Inicijativom za inkluziju VelikiMali vas poziva na izložbu koja jedan od koraka aktivnog zagovaranja za hitno donošenje Zakona o rodnoj ravnopravnosti. Ovaj zakon jeste pravni preduslov za stvaranje jednakih mogućnosti za muškarce i žene na svim nivoima i u svim segmentima društvenog i privatnog života.

Post je objavljen 03.06.2009. u 06:30 sati.