Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

DOŠAO JE I TAJ DAN...

I eto, nakon jesenskog i proljetnog dijela, završila je liga zagića 2008/2009.
Moram reći da su naši zagići maestralno protrčali kroz cilj i ako ne bude nekih velikih iznenađenja trebali bi biti na šestom mjestu sa 29 bodova.
Taj rezultat je još vredniji ako se uzme u obzir jesenski dio, u kojem nas rezultat nije mazio, te smo uspjeli osvojiti samo 7 bodova. Moram biti iskren i reći da ni igra nije bila baš nešto u tom dijelu, ali ono što veseli je da se sa kontinuiranim radom našeg trenera prof. Jakoba došlo do vidnog pomaka u igri pa samim time i u rezultatu. Tako su naši zagići u proljetnom dijelu uspjeli sakupiti 22 boda što nas, ako bi gledali samo proljetni dio, stavlja na visoko treće mjesto odmah iza Dinama i Zagreba.
Mislim da tu prestaje svaka rasprava o stručnosti gore spomenutog profesora i samo mu možemo reći hvala na neizmjernim radostima koje nam je priuštio u ovih proteklih nekoliko mjeseci.

Što se današnje utakmice tiče nema se tu puno šta za reći, rutinska pobjeda naših dečki bez previše muke. Na mokrom i skliskom terenu natopljenom sa pljuskom neposredno prije utakmice uglavnom se igralo na polovici, ne pretjerano jake Dubrave, i iz desetak dobrih akcija naši su puleni uspjeli ubaciti dva gola.(Mihal i Vlado)
To je također odlika stabilnih momčadi da bez neke velike igra skupljaju pobjede i bodove.

Preostalo nam je još odigrati turnir u «Deželi» i prijateljske utakmice u Đakovu i tu dokazati svoju dobru formu pa ako nas malo i sreća pomazi možda se dokopamo i kojeg pehara, što bi bila prava nagrada za naše dečke i za njihov trud tokom cijele sezone.

Još samo obavijest, trening je u četvrtak u 17.00 sati, a nakon treninga je kratki sastančić u vezi turnira u Mariboru i još par tekućih pitanja pod točkom razno.

Pozdrav, Amater


Post je objavljen 02.06.2009. u 22:27 sati.