Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Zvanično: Antonio Conte produžio ugovor sa Barijem!

Antonio Conte je danas na konferenciji za tisak objavio da je produžio ugovor na još jednu sezonu sa Barijem. Podsjetit ću da je Conte bio najozbiljniji kandidat da postane trenerom Juventusa. Conte je uveo Bari ove sezone u Serie A nakon punih 8 godina koje je Bari proveo u Serie B.

Što se tiče Juventusa Ciro Ferrara ima najviše šansi sada da ostane na kormilu "bianconera", mada su danas šanse porasle Lucianu Spalletiju.

Edgar Baretto, napadač Reggine blizu potpisivanja ugovora za Lazio.

Istovremeno, menadžer Gorana Pandeva Leonardo Corsi je izjavio da Pandev želi da napusti Lazio. Najvjerojatnije destinacije Makedonca su Juventus i Manchester City.

Napoli postigao dogovor o prelasku u svoje redove golmana Morgana De Sanctisa. De Sanctis je do sada branio u Sevilli, a nastupao je za Udinese, Galatasaray, te je bio povremeni talijanski reprezentativac.

Massimo Cellino, predsjednik Cagliarija je objavio da Massimiliano Allegri ostaje i naredne sezone na kormilu tima sa Sardinije. Allegri je sa Cagliarijem nakon prvih 5 kola ovog prvenstva bio sa 0 bodova, ali je predsjednik vjerovao u njega, i nije mi uručio otkaz. Strpljenje se isplatilo, Cagliari je odlično odigrao ostatak sezone, te je na momente bio i ozbiljan kandidat za borbu u Kup Uefa, odnosno od ove sezone Europe League.

Svježa vijest: Chelsea prekinuo pregovore Kaka'-Real M., ponudivši Brazilcu 80 milijuna Eura, te vjerojatno još ponekog svog igrača!
Silvio Berlusconi izjavio : "Teško ćemo zadržati Kaku'"!

Post je objavljen 02.06.2009. u 21:49 sati.