Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/khalla

Marketing

Neka druga žena

Prestani u meni gledati onu istu djevojčicu koju si povrijedio prije toliko godina,,, prošlo je previše vremena da se ne bismo mogli pogledati oči u oči , bar u ime nekih vremena koja bi se u suštini i mogla nazvati sretnima. Ne trebaš mi više u životu, kad malo razmislim nikad mi nisi ni trebao , ali eto imala sam te jedno vrijeme, onako kako se ima nešto do čega ti i nije previše stalo,,ali imaju svi, pa zašto ne i ja.
Danas sam druga ja, danas sam žena koja te u glavi davno prešla puna srca. Žena koja je sve tvoje prerasla, i pregazila te u međuvremenu, svojim krilima preletjela tvoje snove , žena koju danas ne možeš gledati u oči , iz nekih starih razloga, koji ti, shvaćam, nagrizaju savjest poput glodavca ,,polako , strpljivo ,,ali učinkovito.
Danas mi više ništa ne možeš. Ni nanijeti bol, ni rasplakati me, ni dodirnuti me više ne možeš . A tako bi htio.
Tvoj lik je u mojoj postojanosti izgubio svoj smisao. Ne vidim u tebi više ništa, ni trag onih slika koje sam ranije stvarala o tebi. Ne vidim ni mrvicu ičega što sam nekad toliko voljela. Ne vidim u tebi ni malo sebe više.
I nije mi stalo.
I ne želim te u svojem djelokrugu, ni kao prijatelja , ni kao gosta… ne želim gledati te oči kojima si vješto prikrivao grijehe , zablude, i kojima si tako lako, bez imalo grižnje savjesti znao odagnati svaki moj i najmanji strah… da nisam bila jedina. A nisam bila.
Djevojčicu si mogao povrijediti. I jesi. Ženu više ne možeš.
Prerasla sam te, davno. U onom vremenu kada ti nisam bila važna, kada si druge zbrajao, oduzimao,,, uzimao… aj djevojčica je čekala.
Trebalo mi je to vrijeme da odrastem, da postanem tebi kamen.
Prestani u meni gledati onu malu curicu ,,,koja je voljela, opraštala i čekala…. Nema je više. Neko drugo vrijeme je, neki novi ljudi,,,neka druga žena,,,


Post je objavljen 02.06.2009. u 13:29 sati.