Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/maniac

Marketing

Diklićevo stanje stabilizovano

Novi Sad -- Zdravstveno stanje glumca Bogdana Diklića teško je ali stabilizovano, a on je prebačen na dalje lečenje u Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Bogdan Diklić životno ugrožen

Novi Sad -- Glumac Bogdan Diklić, kome je pozlilo sinoć u toku predstave na Sterijinom pozorju u Novom Sadu, životno je ugrožen.

Image Hosted by ImageShack.us
photo maniac: bogdan diklić - četvrti čovek -->

Bogdan Diklić se nalazi na odeljenju Intenzivne nege Instituta za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici.Portparol Instituta Goran Trajkovski rekao je agenciji Beta da je Diklić primljen u tu zdravstvenu ustanovu nakon reanimacije lekara Hitne medicinske pomoći, koja je izvršena u Srpskom narodnom pozorištu, jer je glumac po izlasku sa scene izgubio svest.

"Bogdan Diklić je kod nas dovezen kolima Hitne pomoći i prilikom prijema spontano je disao i bio svestan. On se trenutno nalazi na odeljnju Intenzivne nege, gde je dijagnostički postupak u toku", rekao je Trajkovski.

On nije mogao da precizira o kakvom je zdravstvenom problemu reč, ali je rekao da je Diklić životno ugrožen, da je priključen na aparate i da lekari prate njegove vitalne funkcije.

Prema rečima Trajkovskog, u ovom momentu ništa preciznije se ne može govoriti o prognozama ili tačnoj dijagnozi zdravstvenog stanja Bogdana Diklića.

Izvor: Beta

Post je objavljen 01.06.2009. u 09:36 sati.