Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoccao

Marketing

Imate dvije minute.....(Britain’s Got Talent)


Image Hosted by ImageShack.us


“Imate dvije minute. Pokažite nam što znate!”. Tim se riječima, Simon Cowell, šef žirija mega popularnog svjetskog showa ‘Britain’s Got Talent’, znao obratiti takmičarima . Dvije minute za pokazati talent i kreativnost. Vrijeme je to koje vam show daje i koje će odabranima u potpunosti promijeniti život.


Diversity – audicija





Čista perfekcija. Tako je Simon Cowell ocijenio nastup pobjednika - plesne grupe Diversity. U potpunosti se slažem. Teško je danas bilo gdje vidjeti toliko ideja, svježine i briljantnosti u jednom kratkom plesnom nastupu. Pogotovo što su to napravili amateri, grupa ljudi koja za život zaradjuje radeći nešto drugo i s punim pravom se nadaju da će im ples i koreografija postati profesija.


Diversity - polufinale





Klasični komercijalni tv. show 'Britain’s Got Talent' postao je možda prvi globalni Internet show. Odlični voditelji, izvanredno režiran program i što je najvažnije - odlični natjecatelji. Na stotine milijuna, vjerojatno i milijarde ljudi, pratili su i prate na Internetu nastupe novopečenih zvijezda. Dobro je kazao Pierce Morgan, član žirija :- “..zahvaljujući Internetu, ovaj bi se show trebao zvati World’s Got Talent..”


Diversity – finale i pobjeda





Meni su najdraži bili Stavros Flatley. 'Sad nas svugdje prepoznaju..' rekao je Demetris Demetriou, aka Stavros Flatley, koji je nastupima sa svojim sinom pobrao simpatije milijunskog auditorija. 'Pa, tko nas uopće može shvatiti ozbiljno?..', zapitao se otac. Njihov je ples doista amaterski, ali izuzetno simpatičan i zarazan. Jednom su nastupili kao Grci, a finale je bio duhoviti nastavak njihove prve audicije, a sve skupa je urnebesna zezancija na ‘Lord of the dance’ show. Nastup je to koji vam izvlači osmijeh, bez obzira u kojem ste raspoloženju. U polufinalu su imali plesnu pratnju konobara koji su nekada radili u Demetrisovom restoranu, a njihova predstava otkriva još jednu dimenziju tog showa. Ako već nema perfekcije, bitna je ideja.


Stavros Flatley – polufinalni nastup





A Susan Boyle? Za početak, dobila je najveće moguće globalno priznanje, a to je da joj se ime spomenulo u Simpsonima.


The Simpsons - Springfield's Got Talent




U finalu je završila druga i poraz je primila vrlo damski i vrlo sportski. Nevidjeni medijski pritisak sručio se na tu krhku ženu i čudo je kako je to uopće izdržala. Početno iznenadjenje s audicije pretvorilo se u očekivanja, a medijski pritisak postao neizdrživ. Njen početni prilaz mikrofonu i izraz lica u polufinalnom nastupu nazvali su 'Walk of death' i nisu bili daleko od istine. Bez ikakve stručne pomoći od strane produkcije (iako je član žirija Piers Morgan rekao da '..može imati što god zatraži, ako zatraži..'), Susan je bila na rubu živčanog sloma. Dvije minute prvog nastupa promijenile su joj život i veliko je pitanje kako će se ubuduće nositi s teretom koji odjednom nosi. Finalni nastup je otpjevala najbolje do sada i želim joj mnogo sreće.

No, slava pripada pobjednicima i svjetla se okreću prema plesnoj grupi Diversity koji su iskoristili svoje dvije minute i izveli superiorne nastupe. Potpuno su opravdali naslov pjesme koju su producenti stavili kao glazbenu prilikom glasanja žirija kod njihove prve audicije. Evo za kraj i te pjesme. Bravo za Divercity!



R.Kelly - The Worlds Greatest






Post je objavljen 31.05.2009. u 16:15 sati.