Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mhband

Marketing

Pripreme za faks, otpadaju neke svirke... :-(

*Update* :-)
Samo ću reći da je nastup na UFO-u službeno potvrđen; 19. 6., kako sam i rekao ! Sviramo zajedno s grupom Let 3 i još nekim bendovima ! Nadam se da se vidimo i dobroj zabavi ! :-)
_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sam naslov govori sve...Ali nije tako strašno ! Najviše mi je žao što otpada svirka u Paraćinu, u Srbiji. Stvarno smo se radovali toj svirki i iskreno, htjeli smo ići tamo, ali eto, ovako se ispostavilo na kraju. Nadam se da ovo nije kraj suradnje sa organizatorima iz Srbije i da će se u budućnosti odsvirati koja svirka i tamo ! :-) Rado ćemo doći !
Druga svirka koja otpada je ona u Đakovu, u Arci ! To nije tako strašno jer Arka neće pobjeći nikuda ! :-) A i dobit ćemo veći vremenski razmak ! Svirka će biti premještena na neki drugi datum. Treća svirka koja otpada je ona za večer bendova, 26. 6. ! Eto, ispričavam se ovim putem organizatorima u Srbiji, Nadi Kavicki i vlasniku Arke jer mi je ovo ipak stvarno prioritet !
Poželite mi sreću za sve ovo, a onda kad upadnem, slijedi pun k. svirki ! :-)

Pozdrav, stay tuned ! ;-)

LjuX

Post je objavljen 31.05.2009. u 15:54 sati.