Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freakingmoonandfuckingstars

Marketing

Erised stra ehru oyt ube cafru oyt on wohsi

Achtung! Achtung!
Trottel!
Einfaltspinsel!

a piicekpicek? Xda da *pa to kažem kad nekog žalimKaj to treba znacit xd Aha xd Oke...picekA yebigaonaj kaj ide pipipipipi sin od kokeKaj su tebi piceki jadni? Xd Njima je bas lijepo... Nemoraju razmisljat

opet čitam dlakavog lončara 2 kad se borba sa zmijom. taj mi nije
najdraži, al me podsjeća na prošlo ljeto. kad me nije toliko boljelo.



ma kad me krene krene me. opet se osjećam depresivno. možda pms, možda stres zbog kraja godine, možda samo moja ritmički tempirana depresija ili možda samo strah od jučer i strah za sutra, strah od rupe.
loše spavam, mršavim a jedem puno, imam podočnjake, nemam volje za ništa. koristim svaku priliku za spavanje i čuvanje energije. lošije pamtim i bojim se kraja. bolim se onoga gdje me žele odvesti. mislila sam da je sljeme kul ideja za izlet. još i po noći. sad ga se bojim. bojim se svega i ljutim se na svakog. tražim da me ostave na miru, a oni su još gori. čitam nešto, usredotočim se na nešto i onda oni dođu da me povuku iz zadubljenosti, iz osobnog mira. samo da bi me zajebavali.
gubim stvari, zaboravljam sve više, imam sve manje koncentracije. starim. plačem. rastem. plačem.
mislim da ona dobro kaže kad nam kaže da želi zauvijek ostati djete. želim biti petar pan. želim uvijek biti mala. manja nego sad. sad sam dovoljno velika da me boli.
želim biti mamino zlato i tatina curica.
želim da one budu uz mene i da imam savršeni život koji je savršeno djetinjstvo.
želim biti malena








Post je objavljen 31.05.2009. u 13:37 sati.