Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

DO ZADNJE SEKUNDE...

Kad mačke, nema miševi kolo vode ili ti u odsustvu prvog pera ovog bloga, moja malenkost se usudila napisati par riječi.
Dakle, utakmica za infarkt. PONIKVE – TREŠNJEVKA 2:3 (0:1)
Vrijeme idealno, teren izvrstan, protivnik po mjeri, sve kako treba. Otvaranje izvanredno, na rubu 10-terca Karlo prima loptu, odmak lopte na desnu nogu i projektil u lijeve rašlje. Bravo majstore!
Nastavak igre, igranje rukom u našem kaznenom prostoru, penal za domaćine (pravedan).
Domaća desetka stavlja loptu na kreč, jak udarac....
ali, Juraj hobotnica hladnokrvno brani. Delirij na tribinama ( u taboru Trešnjevke, naravno).
Drugo poluvrijeme iz neobjašnjivih razloga malo posustajemo i naravno dobri domaćini uvaljuju nam dva gola. Vrijeme leti, 5 minuta do kraja, lagana nervoza među igračima, a i među roditeljima. Dobra kombinacija naših na rubu deseterca, lopta dolazi do Svena, šut i uz malu pomoć golmana 2:2.Ponovo oduševljenje! Svi rezoniraju, dobro je vodili smo, pa smo gubili, neriješeno je realno. Ali naši igrači ne misle tako i dalje pritišću. Doslovce u zadnjim sekundama mali Hrc dobiva izvrsnu loptu od Vlade, prolazi svog čuvara, izvanredno puca i pogađa stativu, a na odbijenu loptu natrčava Sven i smireno šalje u donji desni kut gola 2:3. Potpuno oduševljenje. Ponikve kreću sa centre i sudac svira kraj. Uf....
Čestitke našim dečkima na borbenosti i htijenju i na zasluženoj pobjedi.
Mislim da je ova utakmica pokazala dvije stvari za budućnost. PRVO, da je nogomet kolektivna igra i kad pobjeđuju, pobjeđuje cijela ekipa a ne jedan ili dva pojedinca ali isto tako da i kad se gubi, gubi se zbog loše igre cijele ekipe, a ne pojedinca. DRUGO, da treba igrati i boriti se do zadnje sekunde a rezultat će ih nagraditi za njihovu upornost.
Što se tiče ostalih selekcija, Miletićevi puleni su se izvrsno borili prvo poluvrijeme i držali 0:0, nažalost u nastavku nisu izdržali pritisak, mora se priznati boljeg domaćina, i krajnji rezultat ja 4:0. No, njihovo vrijeme tek dolazi, ko što pjesma kaže « Vrijeme je na našoj (njihovoj) strani», rade dobro i pomak se vidi, a rezultati će doći.
Perićevi viceprvaci su (koliko ja znam ispravite me ako griješim) odgodili ovo kolo i bore se za boje Trešnjevke negdje u Austriji. Sretno dečki...
Još samo informacija da se zadnje kolo protiv Dubrave igra u utorak u Grabi u 18.30. sati.
E da, zaboravio sam mali osvrt na jučerašnji prijateljski dvoboj roditelja 00 protiv 01 godišta.
Rezultat najradije ne bi napisao ali novinarski kodeks me obavezuje na korektnost (molim bez smijuljenja). Dakle roditelji 00-roditelji 01 6:8. Bila je napeta utakmica, prepuna maestralnih poteza?!? s jedne i s druge strane, ali na kraju su spretniji i sretniji pobijedili i čestitamo im na tome. Nama preostaje ozbiljno prionuti treniranju pa možda neki drugi puta uspijemo i mi slaviti na kraju.



Pozdrav, Amater.

Post je objavljen 30.05.2009. u 22:59 sati.