Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/antiantifanth

Marketing

TOKIO HOTEL H&M INTERVJU - dugaački...xD

COPY: NEWS BLOG

PRVI DIO
Zašto je za vas važno biti dijelom FAA(fashion against aids)?



Bill: Um, mislim da je ovo za nas nešto... čuli smo za to, i za nas kao band je naravno super, jer smo u središtu, sa glazbom, pa možemo učiniti nešto, možemo se uključiti... I mislim da je ovo važna tema, posebno među mladim ljudima... i, ehm... um... mislim, ja to znam: Tom je moj brat, i on je također počeo sa ovim (sexom) vrlo rano ... To je jednostavno važna tema, i mislili smo, povezati to sa maijcom i napraviti veliku kampanju, to nam se jako svidjelo, i naravno to je super poruka- and zato smo odlučili sudjelovati.

DRUGI
Što možete reći svojim fanovima o zaštiti?



B: Pa, mi mislimo da je to vrlo, vrlo važno, jer ja mislim, pa mi oboje mislimo: Sex je jako dobar...
T: Da.
B: Mislim da se svi slažu, ali važno je paziti na sebe, a to nije teško, postoje vrlo jednostavni načini, možete to učiniti (zaštiti ti se) vrlo jednostavno... Uvijek koristite dobar kondom, i onda se sretni možete raspustit, kao moj brat... pa, da: to je sve.

TREĆI
Opišite svoj osobni stil



B: Pa, ja sam totalni obožavatelj jakni. Mislim da ih imam*pfft* nemam pojma, ne mogu ih više izbrojati... Imam pun ormar jakni. Volim secondhand shop jakne (retro) i volim pregledavati trgovine. A Tom je više hip-hop...
T: ...opušteniji tip...
B: ...i, um, zapravo se ne uklapa u glazbu, ja mu uvijek pokušavam objasniti da izgleda usrano (LOOOL), ali on ne želi slušati. Ali, pokušat ću više utjecati na njega u budučnosti. Barem smo sada uspijeli obući iste maijce... pa, mislim da još ima nade ;).
T: Kao što možete vidjeti: definitivno izgleda bolje na meni.
B: da, totalno.

ČETVRTI
Koji je tvoj najdraži odjevni predmet?



B: Pa, ja sam totalni fan nakita. Uvijek imam kovčeg pun srebrnog nakita i 10,000 prstenja, a osim toga - jakne. Kao što sam rekao ja skupljam jakne bez kraja, imam ih u svim zamislivim bojama i krojevim...
T: Bill također ima odlične bokserice. Naprimjer, sa posebnim otvorom sprijeda...
B: *lol*
T: ...i to je ekstermno, mora se priznati, lijep stil, također često ukrašene sa onim kako se zove: šljokicama, i tako dalje. Da, on zbilja ima stvarno lijepe bokserice, moram priznati. Voli ih skupljati također.
B: Yup

PETI
Koji dio dizajna maijce vam se najviše sviđa?



B: Naravno, dizajn je bio većinom moj posao, jer ja sam jedini koji zna najviše o takvim stvarima...
T: Ali slogan je naravno moj. To je jasno.
B: Da, naravno ja sam bio vrlo inspiriran Tom-om i njegovim iskustvima... i jednostavno smo pokušali poruku napraviti jednostavnom i nezaboravnom. Da, osim toga: Lubanja - Imam 10,000 stvari sa lubanjama, i mislio sam da će to biti stvarno cool, i naravno upotrijebili smo svoj logo umijesto zvijezda - I mislim da svi znaju što zapravo piše... I da: Mislim da je maijca super. Naravno morali smo se dogovoriti i oko boja, Tom je u početku dizao veliku frku oko ružičaste, i tako...
T: da istina.
B: ... ali mislim, na kraju, ispalo je dobro.

ŠESTI
Kako glazba može pozitivno utjecati na ljude?



Bill: Ja sam vrlo rano počeo pisati pjesme i unio sam sve svoje strahove, brige i iskustva u njih. Neki imaju dnevnik - Ja pišem pjesme. Super je podjeliti osobne teme sa svijetom. Imamo super priliku dosegnuti ljude sa svojom porukom. Ima tolkio fanova koji slušaju našu glazbu i posječuju naše koncerte i to nam omogučuje da podržavamo tako super inicijativu kao što je "Fashion Against AIDS". Ljudi uživaju kada važna poruka dolazi od njihovog najdražeg banda, umijesto da to čuju od svojih učitelja.
Tom: Posebno od njihovog najdražeg gitariste.
Bill: Totalno se sjećam kada su mi učitelji pokušali držati predavanja. Tada sam više volio igrati igrice ili staviti slušalice u uši umijesto da ih slušam. Mislim da je ova kampanja super način da se prenese poruka i također dobijete super maijcu. :)


*Mislila sam da ću danas stići više napisati, ali ne mogu, oprostite...
i ovo je bilo copy - paste...
Uživajte u videima do utorka, prije vam na žalost neću moći pisat... =(((
A onda dolazi mega post... obećajem... =)))
Pokrit ću sve zaostatke...
pusa... hvala svima na komentarima...
mwaaaa


Post je objavljen 30.05.2009. u 10:38 sati.