Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrksiroki2008

Marketing

Širokobriježani bi u Sarajevu i rukometnu titulu prvaka!

SARAJEVO – U prostorijama RS BiH odlučeno je da Sarajevo od 12-14. lipnja bude domaćin završnice Juniorskog prvenstva rukometaša na kojem će sudjelovati osam najboljih klubova ovog uzrasta, a među njima i igrači Širokog PAVONE iz Širokog Brijega.

Image Hosted by ImageShack.us

Mladi Širokobriježani su ovaj uspjeh ostvarili u prednatjecanju na turniru u Livnu, a pored njih u veliku završnicu su se plasirali Zrinjski, Lokomotiva iz Brčkog, Sloga iz Doboja, Cepelin iz Banja Luke, Krajina iz Cazina, Konjuh iz Živinica, Sloga iz Gornjeg Vakufa i sarajevska Bosna Sunce osiguranje.

Na prvi pogled najvećim iznenađenjem se upravo doima momčad Širokog Pavonea, no za bolje poznavatelje rukometa u BiH to i nije neko veliko iznenađenje s obzirom da potpuno ista momčad igra i seniorsko prvenstvo Herceg-Bosne gdje također ima vrlo dobre rezultate, unatoč tome što je riječ o jednoj tako mladoj momčadi, a upravo iskustvo igranja u toj ligi je umnogome doprinijelo da se Širokobriježani plasiraju na završnicu juniorskog prvenstva gdje sigurno neće igrati sporednu ulogu.

Kod rukometašica plasman na završnicu osigurale su ekipe: Una DSW iz Kozarske Dubice, Boraja iz Teslića, Leotar iz Trebinja, Lokomotiva iz Mostara, Hrasnica, Ljubuški Lido osiguranje, te Katarina iz Mostara, no domaćin završnice za rukometašice još nije određen.

Tekst: Danijel Ivanković (ABC Portal)

U – 19:

1. RK „ Lokomotiva „ – Brčko,
2. RK „ Cepelin „ – Banja Luka,
3. RK „ Sloga „ - Doboj,
4. RK „ Zrinjski „ – Mostar,
5. HRK „ Široki PAVONE „ – Široki Brijeg,
6. RK „ Krajina „ – Cazin,
7. RK „ Konjuh „ – Živinice,
8. RK „ Sloga „ – Gornji Vakuf i
9. RK „ Bosna SO „ – Sarajevo.

Više o završnici pogledajte na službenim stranicama RS BiH

Post je objavljen 30.05.2009. u 10:19 sati.