Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

Održani dani mjesta Šandorovca


Folklorni blog

Mjesni odbor Šandovorec ovog je vikenda organizirao dane mjesta Šandorovca. Sve je započelo u nedjelju 10. svibnja već u jutarnjim satima svetom misom kod kapele Svetog Florijana, dok je službeno program započeo svečanim mimohodom od Doma kulture do nogometnog igrališta.
U povorci i kasnijem kulturno-umjetničkom programu uz domaćine KUD “Šandorovec” sudjelovali su i KUD “Biseri Slavonije” iz Beničanci i KUD “Matija Gubec” iz Donjeg Miholjca. Oni su pripremili program uz pjesmu i ples, a druženje se nastavilo i u večernjim satima.
Prisutnima je dobrodošlicu u Šandorovec, koje je možda malo mjesto, ali srcem veliko, zaželili su Dejan Tomašić, predsjednik vijeća Mjesnog odbora Šandorovec i Nenad Hranilović, zamjenik gradonačelnika Čakovca.
Na svečanosti su prisustvovali i predstavnici zajednice HKU Međimurske županije, član Poglavarstva Grada Čakovca i predsjednika vijeća Mjesnog odbora Kuršanca Marijan Rajh, predsjednik vijeća Mjesnog odbora Novo selo na Dravi Zoran Korpar, predstavnik vijeća Mjesnog odbora Totovec Milan Horvat i ravnateljica OŠ Kuršanec Marija Topalović.

MEĐIMURSKE NOVINE

Post je objavljen 11.05.2009. u 08:01 sati.