Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/folklorni

Marketing

NAJAVA : 41 ORAHOVAČKO PROLJEĆE



ORAHOVICA - Ovogodišnje 41. Orahovačko proljeće trajat će šest dana, od 02. do 07. lipnja, odlučili su to članovi Odbora za kulturne manifestacije grada Orahovice. Najveća kulturno-turistička manifestacija u županiji, i ove će se godine održavati pod visokim pokroviteljstvom predsjednika RH Stjepana Mesića…
U šest dana u Orahovici će biti odigrani košarkaški, malonogometni, šahovski, boćarski, rukometni i konjički turniri, slikari amateri izložit će svoje uratke, izložbu će prirediti i Hrvatske sokolice, planinari će postaviti umjetnu stijenu, odigrat će se dvije kazališne predstave, bit će izložene vjenčanice i svijeće, a sve će kulminirati završnog dana „proljeća“, sedmog lipnja, tradicionalnom Cvjetnom povorkom i smotrom folklora.

Osim dvadesetak KUD-a koja će prodefilirati kroz Oahovoicu, Orahovačne i njihove goste, u petak petog lipnja u središnjem gradskom parku zabavljat će Hladno pivo, dok će dan kasnije u Orahovici pjevati Mladen Grdović.

Samo dva tjedna kasnije u Orahovici će ponovo biti svečano. Naime, 21. lipnja u 16 sati na Jezeru će svečano biti otvorena još jedna turistička sezona. U programu će nastupiti gotovo sve Udruge koje egzistiraju na području grada Orahovice, a očekuje se dolazak i visokih državnih dužnosnika.

RADIO ORAHOVICA

Post je objavljen 29.05.2009. u 16:31 sati.