Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mravici

Marketing

NAŠE PRIČE

Bruno sam na svijetu

Probudio sam se i pozvao mamu. Nitko se nije javljao. Ni tate nije bilo. U kući je vladala tišina. Otišao sam u kuhinju i otvorio hladnjak. Uzeo sam puding. Pojeo sam ga. Otišao sam van po Marka. Ni njega nije bilo. Uzeo sam auto . Igrao sam se vozača. Uključio sam auto i vozio sam ga. Otišao sam u Split, Dubrovnik, i Osijek. Izgubio sam se. Nisam znao gdje živim. Onda sam se probudio i zvao mamu.
Bruno Galić


Probudila sam se i pozvala mamu. Nitko se nije javljao. Ni tate nije bilo .
U kući je vladala tišina.Otišla sam u kuhinju i otvorila hladnjaku
Nije bilo ničega.Otišla sam u trgovinu kupiti nešto za jesti. Ali nikog nije bilo. Mogla sam uzeti što sam god htjela. Uzela sam pecivo i pojela. Vidjela sam auto i krenula voziti. A onda sam ispala. Na svu sreću to je bio samo san.
Karla Pavić



Probudio sam se i pozvao mamu. Nitko se nije javljao. Ni tate bilo. U kući je vladala tišina. Otišao sam u kuhinju i otvorio vrata.Izašao samvan.Vozio sam se biciklom.
Dominik Drašković



Probudio sam se i pozvao mamu. Nitko se nije javljao. Ni tate nije bilo. U kući je vladala tišina. Otišao sam u kuhinju i otvorio vrata. Vidio sam da padaju čokolade. Uzeo sam napitak.Postao sam jak. Digao sam trgovinu. Poletio sam u nebo. Pao sam na Mars To je bio san.
Mario Horvat


Post je objavljen 29.05.2009. u 14:21 sati.