Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dvdbusevec1900

Marketing

29.05.2009....mjesec dana poslije ili kaj je novoga prinami

Pozdrav svima. Kaj reći imali smo jednu intervenciju u ovom mjesecu i to na autootpadu na cesti Zagreb - Sisak prije nadvožnjaka Buševec , na intervenciji nas je bilo deset uz DVD Vukovina s navalnim vozilom i DVD Mraclin s modulom.
Od ostalog naša ekipa mladeži ženske nastupila je u Kučama na natjecanju mladeži Hrvatske i Slovenije te su dosta solidno odradile vježbu s obzirom da se nismo baš nekaj pripremali za samo natjecanje a poslije u vat.igrama su osvojile treče mjesto. U svakom slućaju dobra provjera prije gradskog za koje smo se kandidirali za domačinstvo,natjecanje će se održati 13.06.2009.god. al još neznamo jel bu kod nas ili negde drugde, uostalom nije ni tolko bitno.
E da skoro sam zaboravil da je mjesec zaštite od požara te su tim povodom naši članovi tradicionalno posjetili PŠ Buševec i DV Buševec te tu priliku iskoristili za upis novih članova u ekipe djece , prijavilo se 18 dečki i cura iz drugog i trečeg razreda stim da još imam dvije ekipe djece od prošle godine s pravom nastupa tak da bum u ova dva tjedna imal ludnicu sa svim jer sveukupno imam šest ekipa mladeži i djece za ovu sezonu plus žensku i mušku A ekipu znači solidarka kak i svake godine.
Kak već znate dolazi nam novo navalno vozilo te čekamo njegov dolazak da organiziramo dan otvorenih vrata DVD - a Buševec po peti put zaredom.
Kaj još , e da počelo se bu delati nekaj u vatrogasnom domu i to od danas tak da smo ove dane i čistili prostor koji če se uređivati.
Jučer u 20:01 sati imali smo provjeru od strane zapovjedništva zajednice grada Velika Gorica i kak se i očekivalo zadovoljili smo , u pet min. deset vatrogasaca spremno za intervenciju a u iduče dvije još dva. Zadovoljavajuće kaj ne.
Još sam nekaj zaboravil , tri naša člana ovih su dana završili obuku za interventnu postrojbu.
Kaj još....... aha danas se održava združena pokazna vježba DVD - a Donjeg Turopolja u Starom Čiču na Mlinu Plodinec , mi sudjelujemo s pet ljudi i malim navalnim Mazdom, kak bu prešlo bumo čuli i videli za par sati.
Kaj još reći vidimo se uskoru i čitamo !!!!


Post je objavljen 29.05.2009. u 12:24 sati.