Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hphppkoprivnica

Marketing

Hrvatski pravaši - Hrvatski pravaški pokret ušao u vlast u koprivničko - križevačkoj županiji

Photobucket

Desna koalicija osigurala većinu u Županijskoj skupštini28. svibnja 2009.



Utorak, 26 svibanj 2009.

Desna koalicija, koja je na nedavnim izborima za Županijsku skupštinu osvojila dva mandata, sklopila je sporazum i osigurala većinu u Koprivničko-križevačkoj županiji, čime je i novom-starom županu Darku Korenu iz HSS-a omogućeno lakše provođenje odluka.

Sporazum je sklopilo šest stranaka, potpisali su ga predstavnici Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske stranke umirovljenika, Hrvatske socijalno liberalne stranke, Hrvatskih pravaša - Hrvatskog pravaškog pokreta i Hrvatske demokratske seljačke stranke, a dogovoreni su zajednički nastup i djelovanje u Županijskoj skupštini Koprivničko-križevačke županije.


Sve stranke potpisnice ovog sporazuma obavezale su se da će članovi stranaka, koji su vijećnici u Županijskoj skupštini Koprivničko-križevačke županije, usklađivati svoje političke stavove i programe, te da će po svim pitanjima u skupštini nastupati jedinstveno. Potpisivanjem Sporazuma koalicija ovih stranka stvorila je većinu u Županijskoj skupštini, ističe se u zajedničkom priopćenju šest stranaka.



Post je objavljen 28.05.2009. u 17:54 sati.