Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/posebnostvorenje

Marketing

.sivo je sve, samo prolazim i niš' ne čujem.

Hah, Trčimo bez vremena nadajući da ćemo uspjeti. Hoćemo li? Mislim da oćemo, ali ipak, to je moje subjektivno mišljenje, ali postoji li objektivno mišljenje? ma nema veze.

...

Danas dobih 3 iz hrvatskog, mislim da me ta profa nimalo ne voli, ali šta se može. Opet sam ja kriva, jer sam krivo slagala rečenice. Pa je ikad itko čuo za slobodu pisanja, i to što se njoj ne sviđa što mi je priložna oznaka načina uvijek na kraju rečenice, šta ja mogu. Ja to lajk veri maČ. =)
Sve u svemu, ljeto se vraća, sreća malo kasni, zajedno sa zadnjim danom škole. Joj, što bi sada dala da sam osnovna. Ali again, jok, šta se može.

Današnja pouka dana mi je: Pušenje stvara izrazitu ovisnost, nemojte ni počinjati.

I šta kad nam to danas više ne vrijedi. Ponekad kažem samo zraku kojim sam okružena, Joj, opet sam kupila novu kutiju, šta mi je to trebalo. Naposljetku skužim, mah, jedna više manje, imam više važniijih stvari za brinut od potrošenih 17 kuna. = /

Ali imam li zbilja? Ionako ne prolazim sa 4 kao što planirah, ali, sljedeće godine dobivam novu priliku, sve se to da ispraviti. Ima vremena, nećemo zakasniti.


Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 28.05.2009. u 17:52 sati.