Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

ROŠTILJADA ZA VIKEND II

Nakon ozbiljno odrađenih i profesionalno napisanih članaka na ovom blogu evo i malo amatera koji su kao mali sanjali da će biti novinari.

Dakle, ovaj vikend započinjemo sa tradicionalnim prvim druženjem djece i roditelja 2000 i 2001 godište. Program započinje u 19.30 h. sa utakmicom između A1 ekipe 2000 godišta i ekipe 2001 godišta, da bi se nakon toga sastale elitne postrojbe roditelja istih godišta.
Pravila su jednostavna, tko ostane na terenu nakon dva poluvremena od 20 min.(naravno na nogama) taj je pobjednik. Važno je napomenuti da nema nikakve spolne diskriminacije, te je moguće prijaviti u ekipu sve što hoda na dvije noge. Još je važno reći da će se igrati na dva gola i sa pravom nogometnom loptom.
Naravno nakon utakmice se nastavlja sa druženjem, prepričavanjem najboljih prilika te objašnjavanjem tko je i zašto izgubio uz laganu zakusku i poneko pićence u restoranu na teniskim terenima.

Svidjelo mi se ovo piskaranje, pogotovo kad sam shvatio da se za to dobiva solidan honorar!!!

Dakle nakon burnog petka, slijedi u subotu utakmica klinaca sa NK Ponikvama u 9.00 sati na igralištu u Gajnicama (križanje Av. Bolonje i Ulice Medpotoki).
Neću ni spominjati da bi sa dvije pobjede u zadnja dva kola naši klinci završili sezonu na fantastičnom šestom mjestu, za koje smatram da su ga i zaslužili svojim igrama u proljetnom dijelu prvenstva i koje bi bila velika satisfakcija za sljedeću sezonu kako za klince tako i za našeg mladog i perspektivnog (a stalno, neopravdano osporavanog i prozivanog) trenera Jakoba.
No bez obzira na rezultat, dječaci su pokazali da znaju igrati nogomet i vjerujem da će druge sezone biti još više pobjeda i veselja za roditelje.

E sad, kad smo kod veselja u nedjelju se cijela vikend roštiljada nastavlja.
Kao što se već zna u nedjelju u ranim jutarnjim satima nam dolaze gosti iz NK Bjelovara na cjelodnevno druženje. Planirani početak je oko 9.00 sati na igralištu u Ivanjoj Reci.
I opet biti će naravno utakmice klinaca, pa utakmice roditelja, pa opet klinci, pa malo roštilj pa opet roditelji i tako do kasnih popodnevnih sati. Sve u svemu čini mi se da bi mogao biti jedan zgodan vikend sa puno nogometa, roštilja, zabave i svega drugoga potrebnog za dobar štimung.
Nadam se velikom odazivu, dobrim utakmicama i super tulumu.
Pozdrav, amater!

P.S.
Nadam se da nisam sve čitatelje ovog bloga udavio sa svojim pisanjem i da će te mi sve eventualne nespretnosti oprostiti. hva

P.S.S. od MASTIFA
Nadam se da znaš da ovaj honorar dijelimo!

Post je objavljen 28.05.2009. u 17:43 sati.