Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hdzmiljevci

Marketing

Drniš, 07.05.2009.Predizborni skup Hrvatske demokratske zajednice Grada Drniša


Na predizbornom skupu Hrvatske demokratske zajednice Grada Drniša koji je održan u sportskoj dvorani O.Š. „A.M.-Petropoljski“ u Drnišu 07.05.2009. godine pred oko 400 posjetitelja gostovao je ministar zdravstva Dr. Darko Milinović, saborski zastupnik i predsjednik ŽO HDZ-a Šibensko-kninske županije Ante Kulušić, župan Šibensko-kninske županije Goran Pauk, gradonačelnici: Grada Knina Josipa Rimac, Grada Skradina Nediljko Dujić te Grada Obrovca Dr. Ante Župan te načelnici općina Ružic Joso Milaković i Unešić Mladen Abramac, prof. Svi govornici su u svom nastupnom govoru istaknuli što je to sve u protekle četiri godine učinjeno na području komunalne i društvene infrastrukture te gospodarskog napretka na području županije kao i samog Grada Drniša.
Ministar zdravstva dr. Darko Milinović u svom nastupu poslao je prisutnim posjetiteljima da iziđu na izbore te da glasaju za liste HDZ-ovih kandidata za gradonačelnika i župana kao i za HDZ-ove liste za Gradsko vijeće te Županijsku skupštinu. .
Po završetku skupa organiziran je domjenak za sve posjetitelje, a na skupu je prisutne svojim profesionalnim nastupom zabavljala muška klapa „Drniš“ iz Drniša.

Post je objavljen 08.05.2009. u 11:43 sati.